Ηλεία: Πανικός σε εστιατόριο – Σκύλος όρμησε σε κοριτσακι 2,5 ετών

Εξοργιστική η αντίδραση του ιδιοκτήτη του σκύλου.

Επίθεση από δεσποζόμενο σκύλο δέχτηκε ένα κοριτσάκι ηλικίας 2,5 ετών σε χώρο καταστήματος εστίασης σε παραθαλάσσια περιοχή κοντά στη Ζαχάρω.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής και όπως κατήγγειλε στο ilialive.gr η μητέρα του μικρού κοριτσιού, ο σκύλος όρμησε απρόκλητα στο παιδί της τραυματίζοντάς το ελαφρά με τα νύχια του κάτω από το αριστερό μάτι, ενώ πέταξε το κοριτσάκι στο έδαφος.

«Ήταν περίπου 2:30 το μεσημέρι όταν μπήκαμε στο κατάστημα. Ο σύζυγός μου προπορευόταν με τη μεγαλύτερη κόρη μας και εγώ ακολουθούσα πίσω με την μικρότερη κρατώντας την από το χέρι. Σε ένα τραπέζι καθόντουσαν δύο τουρίστες με τα σκυλιά τους. Το ένα εξ αυτών όρμησε ξαφνικά πάνω στην κόρη μου τραυματίζοντάς την κάτω από το μάτι με τα νύχτια του και την έριξε κάτω. Αμέσως κινηθήκαμε να προστατέψουμε το παιδί μας, ενώ στη συνέχεια ζητήσαμε να κρατηθεί στο κατάστημα ο ιδιοκτήτης του σκύλου έως ότου να έρθει η αστυνομία. Εκείνος μας έβρισε και έφυγε, ενώ και η αντιμετώπιση του από την πλευρά του καταστήματος ήταν “εχθρική”, κατηγορώντας μας για την αναστάτωση που προκλήθηκε. Όταν ήρθε η Αστυνομία που καλέσαμε, ο ιδιοκτήτης του σκύλου είχε φύγει» μας είπε.

Η οικογένεια που διαμένει σε χωριό του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, μετέφερε το παιδάκι στο νοσοκομείο του Πύργου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του σκύλου στο Α.Τ. Ζαχάρως και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του.

Το περιστατικό επιβεβαιώνουν οι αρχές σχετικά με τη μήνυση που έχει υποβληθεί.

Πηγή: ilialive.gr