Οικογενειακή τραγωδία – Χαλάνδρι: Σκότωσε τον 4χρονο γιο του για να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί της Κυριακής σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι στη συμβολή των οδών Τυμφρηστού και Μεσσηνίας

Ο 27χρονος πατέρας σκότωσε με καραμπίνα τον 4χρονο γιο του μέσα στο διαμέρισμα στο οποίο ζούσαν και στη συνέχεια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο παιδοκτόνος έστρεψε την καραμπίνα πάνω του και αυτοκτόνησε.

Οι γείτονες ακούγοντας του πυροβολισμούς, τρομοκρατημένοι ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία έφτασε άμεσα στο διαμέρισμα. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. όταν εισήλθαν στο σπίτι, βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Το άψυχο σώμα του 4χρονου παιδιού δίπλα στον νεκρό πατέρα.

Έντονοι καβγάδες και δολοφονία που “μυρίζει” εκδίκηση

Τα αίτια της τραγωδίας μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεκαθαρίσει. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρονος βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του την οποία κατηγορούσε πως είχε εξωσυζυγικές σχέσεις.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το βράδυ του Σαββάτου το ζευγάρι είχε έναν έντονο καβγά για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Τον καλούσε στο τηλέφωνο αλλά μάταια

Η γυναίκα προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τον 27χρονο αλλά δεν μπορούσε να τον βρει. Έτσι, σήμερα το πρωί μαζί με την αδερφή της πήγε στο σπίτι στο Χαλάνδρι όπου και έμαθε τι είχε συμβεί.

Χαλάνδρι - νεκροί - πατέρας - γιος

Χαλάνδρι - νεκροί - πατέρας - γιος

Χαλάνδρι - νεκροί - πατέρας - γιος

Χαλάνδρι - νεκροί - πατέρας - γιος