Ανατροπή στην υπόθεση της Βασιλικής που εξαφανίστηκε

Σε θρίλερ με διαρκείς ανατροπές μετατρέπεται η υπόθεση της μητέρας που εξαφανίστηκε στη Λάρισα, την Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 8 το βράδυ

Σε έρευνα που έκανε η εκπομπή «Τούνελ», η Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα δεν χάθηκε στο δρόμο όταν βγήκε για μια βόλτα όπως πίστευαν όλοι, αλλά βρισκόταν στο πατρικό της σπίτι.

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, μάρτυρας την είδε να βγαίνει από την αποθήκη της αυλής και μέσα σε ένα τέταρτο της ώρας, άνοιξε η γη και την κατάπιε.

Το φως που οι γείτονες είδαν αναμμένο έσβησε κι όλα της τα προσωπικά πράγματα βρέθηκαν μέσα στο σπίτι. Το κινητό της τηλέφωνο έκλεισε στην ίδια γειτονιά.

Η ταλαιπωρημένη γυναίκα δεν ήταν η Βάσω

Αναστάτωση προκάλεσε στο στούντιο μια πληροφορία που έφτασε αργά από τηλεθεατή, που υποστήριζε πως γνώριζε το σημείο που έκρυβε το μυστικό της αγνοούμενης μητέρας. Η συνεργάτιδα του «Τούνελ» με τη μονάδα εξωτερικών ερευνών έσπευσε στο χώρο που υπέδειξε ο μάρτυρας, αλλά από την έρευνα που έγινε μες στη νύχτα, δεν εδραιώθηκαν τα όσα ισχυρίστηκε.

Στο «Τούνελ» έφτασαν μαρτυρίες για μια ταλαιπωρημένη γυναίκα που έμοιαζε στη Βάσω και κυκλοφορούσε σαν χαμένη μες στη βροχή στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Δυο κάτοικοι της Λάρισας που την είχαν δει, μίλησαν σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή και έδωσαν λεπτομέρειες. Η Αγγελική Νικολούλη απηύθυνε έκκληση σε τηλεθεατές που τυχόν την γνώριζαν, να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο για να διευκρινιστεί αν πρόκειται για την αγνοούμενη.

Λίγο πριν το «Τούνελ» σβήσει τα φώτα του, ξεκαθαρίστηκε το μυστήριο με τη γυναίκα της βροχής, που φορούσε τα ίδια ρούχα με τη Βάσω. Μάρτυρας επικοινώνησε με την εκπομπή και εξήγησε πως πρόκειται για κάτοικο της Γιάννουλης που αντιμετωπίζει προβλήματα και κυκλοφορεί σαν χαμένη στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Οι έρευνες της Πυροσβεστικής και των εθελοντών

Το «Τούνελ» συνδέθηκε και πάλι ζωντανά με την πόλη της Λάρισας. Στο σημείο που βρισκόταν η ρεπόρτερ της εκπομπής Μαριλένα Μπάμπου με την μονάδα εξωτερικών ερευνών, ήταν και ο αρχιπύραρχος- περιφερειακός διοικητής πυροσβεστικής υπηρεσίας Θεσσαλίας, Χρήστος Σπαθούλας.

Ο ίδιος ανέφερε πως από την πρώτη στιγμή ζητήθηκε η συνδρομή της υπηρεσίας τους από την ΕΛ.ΑΣ. , πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες έρευνες στον Πηνειό ποταμό.

«Ακόμη και σήμερα ερευνήσαμε με βάρκα και δυστυχώς δεν είχαμε κανένα αποτέλεσμα. Τώρα που οι πληροφορίες οδηγούν σε νέα κατεύθυνση, αν μας δοθεί εντολή, θα συνεχίσουμε τις έρευνες», τόνισε.

Ο επικεφαλής του ΟΦΚΑΘ Χρήστος Ράμος που μαζί με άλλους εθελοντές συμμετείχαν στις έρευνες για την αγνοούμενη μητέρα, βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ». Ο ίδιος είπε σχετικά:

«Δυστυχώς δεν έχει εντοπιστεί κάτι ώστε να επιμείνουμε σε ένα σημείο. Συνδράμαμε με όλες μας τις δυνάμεις στις έρευνες στο ποτάμι, αλλά και στην κατοικημένη περιοχή γύρω από το σπίτι της, σε ακτίνα δύο χιλιομέτρων. Δεν μπορούμε όμως να μπούμε σε κλειστές αποθήκες ή κλειδωμένα κτίρια, γι αυτό παρακαλούμε τους κατοίκους της Λάρισας να τα ελέγξουν».