Γιατί έκρυψαν την Τροφική Δηλητηρίαση σμηνιτών στην Πολεμική Αεροπορία;

Τι γίνεται στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Αεροπορίας, στην 124ΠΒΕ στην Τρίπολη;

Μπορεί κάποιος από το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΑ να μας απαντήσει γιατί νεοσύλλεκτοι έπαθαν τροφική δηλητηρίαση την Τρίτη 02/04/2019 ;
Τι ταΐζουν τους φαντάρους και ποιοι παίζουν με την υγεία μας στον «παράδεισο» των Ενόπλων Δυνάμεων και πιο συγκεκριμένα  στην Πολεμική Αεροπορία;

Αυτά που μας καταγγέλλουν οι σμηνίτες είναι χαρακτηριστικά της επιθετικής-πολεμικής πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ:
προβλήματα στην σίτιση και στην παροχή ειδών ένδυσης στους σμηνίτες από τις πρώτες μέρες.

Η Στρατιωτική θητεία όχι μόνο είναι μια μορφή Έμμεσης Φορολογίας για εφέδρους και γονείς, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις θα μας εκμεταλλευτούν φορτώνοντας μας το κόστος της Υποχρεωτικής Στράτευσης.

Γιατί την ίδια ώρα που μας παρέχουν ελάχιστο και άθλιο φαγητό ξοδεύουν το 2% του ΑΕΠ για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ.
Πρόσφατα ο Αμερικανός πρέσβης αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 μέχρι σήμερα ξόδευσε παραπάνω από 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ σε ασκήσεις για το ΝΑΤΟ, σε συνεκπαιδεύσεις με τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, τις ευρωπαϊκές αλλά και τις αραβικές χώρες.

Γράφει ο Αμερικανός πρέσβης σε παρέμβαση του στον αστικό τύπο:
Η Ελλάδα έχει αυξήσει τις δεσμεύσεις της έναντι του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν, στις αποστολές μας για την αστυνόμευση της Βαλτικής, με την κοινή διοίκηση στο Κέντρο Ταχείας Ανάπτυξης του ΝΑΤΟ στη Θεσσαλονίκη και μέσω του αυξημένου ρόλου της στις ετήσιες ασκήσεις μας.

Ασκήσεις σας την τεράστια, πανάκριση, άκρως επιθετική και απειλητική άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ!
Πρόσφατα η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία ανέλαβε την Αστυνόμευση του εναέριου χώρου της Βόρειας Μακεδονίας. Επιπλέον το ίδιο κάνει στην Αλβανία, Μαυροβούνιο και Βουλγαρία.

Πόσο κοστίζει η αναβάθμιση του ιμπεριαλιστικού ρόλου του ελληνικού αστικού κράτους;
Μόνο για την Αλβανία, όπου η Π.Α. περιπολεί εναλλάξ με την Ιταλική Πολεμική Αεροπορία (μισό μήνα η κάθε μια) το ετήσιο κόστος αυτών των αποστολών είναι 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.

Αυτά τα λεφτά πληρώνει ο εργαζόμενος λαός μας με τους φόρους, είναι τα κονδύλια για την σίτηση-διαμονή-ένδυση-μετακίνηση των φαντάρων που περικόπτονται δραματικά.
Εμείς Απαιτούμε ο Στρατός να αναλάβει όλο το Κόστος για την Υποχρεωτική Στράτευση που πρέπει να μειωθεί τώρα για όλους στους 6 μήνες.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ