Σοκ: 15χρονος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του

Στο νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύεται ένας 15χρονος, ο οποίος, όπως ανέφερε ο ίδιος, έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του το βράδυ της Τρίτης, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Μιλώντας στον Alpha, ο πατέρας του 15χρονου περιέγραψε το τι συνέβη. Αργά το βράδυ της Τρίτης όλη η οικογένεια έπεσε για ύπνο (πατέρας, γιος και κόρη, καθώς η μητέρα έλειπε στο εξωτερικό για δουλειές), και γύρω στις 3:40 τα ξημερώματα κάποιος άρχισε να χτυπά επίμονα το κουδούνι. Στην αρχή δε σηκώθηκε κανείς, όμως καθώς το επίμονο κουδούνισμα συνεχίστηκε, ο πατέρας σηκώθηκε τρομαγμένος για να δει τι έγινε και κοίταξε από το θυροτηλέφωνο. Στην οθόνη είδε τη μορφή του γιου του, τραυματισμένου.

Ο 15χρονος ανέβηκε στο σπίτι, έχοντας τραύματα στο στόμα, στα χέρια, στη σπονδυλική στήλη και στον αυχένα. Ο πατέρας του τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας, ενώ στις επίμονες ερωτήσεις του για το πώς τραυματίστηκε, εκείνος απαντούσε ότι δε θυμόταν πώς έγινε ακριβώς, «δε θυμάμαι πώς έπεσα από κάτω, βρισκόμουν στην άκρη του μπαλκονιού, βγήκα λίγο έξω και ξαφνικά βρέθηκα στο κενό».

Στο Ασκληπιείο κλήθηκε η αστυνομία, η οποία εξετάζει τα στοιχεία που έχει στα χέρια της για να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη, λόγω και της ηλικίας του παιδιού, αλλά και της προχωρημένης ώρας που σημειώθηκε το περιστατικό, ενώ στη συνέχεια ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο Παίδων, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

ΠΗΓΗ