Θρίλερ δίχως τέλος στη Λάρισα με την αγνοούμενη μητέρα! «Φοβόταν να μείνει μόνη της στο σπίτι»

Ήταν Κυριακή της Αποκριάς στην παλιά πόλη της Λάρισας, όταν η Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα βγήκε για μια βόλτα… Κάθε μέρα που περνάει, η αγωνία για την οικογένεια της Βάσως κορυφώνεται.

Η ρεπόρτερ του «Τούνελ» βρέθηκε στη γειτονιά όπου μεγάλωσε στη Λάρισα απ’ όπου και εξαφανίστηκε. Εκεί στο πατρικό της σπίτι συνάντησε τον αδελφό της Ηρακλή Κουκουνασούλη. Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα δεμένοι παρά το γεγονός ότι ζούσαν σε διαφορετικές πόλεις. Ο πατέρας τους έφυγε από τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι και τα δυο αδέλφια αποφάσισαν πριν από λίγο καιρό να μεταφέρουν την υπερήλικη μητέρα τους σε κλινική, προκειμένου να έχει τη καλύτερη δυνατή φροντίδα.

«Μια μέρα πριν γίνει η εισαγωγή, η Βάσω ήρθε από τη Λαμία στη Λάρισα όπως είχαμε συνεννοηθεί, για να βοηθήσει. Την παρέλαβα εγώ ο ίδιος από το σταθμό. Το βράδυ έμεινε μαζί με τη μητέρα μας και την επομένη την συνοδέψαμε στην κλινική. Δεν παρατήρησα να την απασχολεί κάτι. Όλα φαίνονταν φυσιολογικά. Αυτό έγινε Παρασκευή. Τις δύο επόμενες μέρες στο πρωινό επισκεπτήριο πήγαμε ξανά στην κλινική και κανονίσαμε να συναντηθούμε το βράδυ της Κυριακής», ανέφερε ο αδελφός της αγνοούμενης μητέρας.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας γύρω στις έξι και δέκα, μίλησαν στο τηλέφωνο και συνεννοήθηκαν να βρεθούν αργότερα.  Η Βάσω ήταν ακόμα στο πατρικό σπίτι. «Φτάσαμε εδώ γύρω στις οκτώ και τέταρτο. Κανένα φως δεν ήταν αναμμένο. Η γυναίκα μου χτύπησε την πόρτα, αλλά δεν απάντησε κανείς και φύγαμε. Το τηλέφωνο της παρέμεινε απενεργοποιημένο και το επόμενο πρωί. Υπέθεσα πως είχε μείνει από μπαταρία, αν και ο φορτιστής της βρέθηκε στο σπίτι.  Πήγαμε πάλι στο πατρικό με τη γυναίκα μου, δεν βρήκαμε τη Βάσω και κατευθυνθήκαμε στην κλινική. Ούτε εκεί ήταν. Ανήσυχος πια επικοινώνησα με τον σύζυγο και τους γιους της που ήρθαν στη Λάρισα», είπε ο αδελφός της.

Ρωτώντας και ψάχνοντας οι συγγενείς έμαθαν πως στις επτά παρά τέταρτο το απόγευμα της Κυριακής, η Βάσω μίλησε στο τηλέφωνο με μια φίλη της από τη Λαμία. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη της. Το τελευταίο στίγμα του κινητού της όπως προέκυψε από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, εξέπεμψε από τη γειτονιά του πατρικού της σπιτιού.

ΠΗΓΗ