Αιγάλεω: Εμπλοκή με σατανιστές για την 22χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε νεκρή

Μυστήριο έχει σκεπάσει την υπόθεση της 22χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Αιγάλεω

Η 22χρονη με καταγωγή από τη Βαρβάσαινα του Πύργου εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμα που νοίκιαζε στο Αιγάλεω το Σάββατο 23 Μαρτίου. Βάσει της επίσημης ενημέρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών του ΑΤ Αιγάλεω, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση, είναι ότι πρόκειται για αυτοκτονία, χωρίς όμως ακόμα να έχει δημοσιοποιηθεί ο τρόπος με τον οποίο συνέβη.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο ιατροδικαστής, Σωτ. Μπουζιάνης, ο οποίος και διενήργησε τη νεκροψία, η 22χρονη φοιτήτρια είχε «μακροσκοπική εικόνα ασφυξίας από αναφερόμενη εισπνοή αερίου», προσθέτοντας ότι δεν διαπίστωσε ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ της εγκληματικής ενέργειας. Πάντως, ολοκληρωμένη εικόνα θα προκύψει αφού βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πατρίς”, η οικογένεια της κοπέλας αμφισβητεί την εκτίμηση της αστυνομίας που κάνει λόγο για αυτοκτονία και έχει κινήσει ήδη τις αναγκαίες νομικές ενέργειες. Στο σπίτι της φοιτήτριας βρέθηκε και σημείωμα.

Διαφωνεί με την Αστυνομία η οικογένεια

Οι δικηγόροι της οικογένειας, Μελίνα και Κώστας Τζαβάρας, κατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστων για εγκληματική ενέργεια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και έχουν ήδη ζητήσει τον ορισμό δεύτερου ιατροδικαστή πραγματογνώμονα για νέα εξέταση, ώστε να αποσαφηνιστούν ορισμένες παράμετροι, καθώς και έλεγχο του γραφικού χαρακτήρα του σημειώματος για να διαπιστωθεί η γνησιότητά του.

«Θέλουμε να διαπιστώσουμε τον ακριβή χρόνο θανάτου της κοπέλας, καθώς και ποιο ακριβώς ζωτικό όργανο επλήγη και επέφερε τον θάνατό της. Υπάρχουν σοβαρές  ενδείξεις ότι πρόκειται για σκηνοθετημένη αυτοκτονία, ώστε να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες της Αστυνομίας. Οι ενδείξεις ξεκινούν από το ότι η εικόνα που περιγράφεται ως αυτοκτονία, έρχεται σε αντίφαση με την κοινή πείρα και λογική», δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο κ. Τζαβάρας και πρόσθεσε ότι υπάρχει κατάθεση ενοίκου της πολυκατοικίας για έντονες φωνές τα ξημερώματα της Πέμπτης από το δωμάτιο της κοπέλας.