Αναπάντητα ερωτήματα για την βουτιά θανάτου στο Mall

Τα αίτια της αυτοκτονίας του θανάτου γυναίκας από πτώση μέσα στο Mall την Τετάρτη το βράδυ αναζητά η Αστυνομία.

Το οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του εμπορικού κέντρου δείχνει τη στιγμή της πτώσης της γυναίκας. Ξαφνικά, κατευθύνεται προς την κουπαστή του ορόφου και πέφτει στο κενό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ereportaz η άτυχη γυναίκα ονομάζεται Άννα Προδρόμου. Η μητέρα και ο αδελφός της είναι συντετριμμένοι από το συμβάν ενώ αναφορές κάνουν λόγο για ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η θανούσα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 8:50 το βράδυ της Τετάρτης. Η γυναίκα διακομίσθηκε στο ΚΑΤ αλλά ήταν ήδη νεκρή.

Τη θλίψη της για τον θάνατο γυναίκας που έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού καταστήματος The Mall Athens στο Μαρούσι εξέφρασε η Lamda Development, με ανακοίνωσή της.

Το ενδεχόμενο του δυστυχήματος φαίνεται απίθανο αφού είναι εξαιρετικά δύσκολο κάποιος να πέσει από τα κάγκελα ή από τις σκάλες στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο, αφού τα κάγκελα είναι ιδιαίτερα ψηλά και τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας.

Η ανακοίνωση της Lamda Development

«Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens.

Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή».

 

ΠΗΓΗ