Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη του φερόμενου διακινητή τους στην Κυλλήνη

22/03/2019 19:52

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ για την πάταξη κυκλωμάτων παράνομης διακίνησης αλλοδαπών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και Διεθνών Οργανισμών (Interpol/Europol), στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κατάκολου προέβησαν, πρώτες πρωινές χθες, στον εντοπισμό 44 αλλοδαπών και ενός 43χρονου αλλοδαπού, φερόμενου ως διακινητή των ανωτέρω.

Συγκεκριμένα, ναυαγοσωστικό σκάφος της Λιμενικής Αρχής Κατάκολου εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Κυλλήνης τον 43χρονο να μεταφέρει με το Ι/Φ σκάφος σημαίας ΗΠΑ/Delaware 44 αλλοδαπούς (24 άντρες, 8 γυναίκες, 12 ανήλικοι) με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Το εν λόγω σκάφος οδηγήθηκε με ασφάλεια στο λιμένα Κυλλήνης, όπου συνελήφθη ο 43χρονος, φερόμενος ως ο διακινητής.

Άλλα 2 άτομα αναζητούνται ως εμπλεκόμενα μέλη του οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Κυλλήνης του Λιμεναρχείου Κατάκολου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ιστιοφόρο σκάφος.

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης