Τραγωδία στο Ελληνικό: Αυτή είναι η αιτία του φονικού

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας που σημειώθηκε το πρωί στο Ελληνικό όταν ο 86χρονος αντιπτέραρχος σκότωσε τη 59χρονη Βουλγάρα σύζυγό του και μετέπειτα αυτοκτόνησε.

Ποιος ήταν ο λόγος της τραγωδίας

Ο 86χρονος απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας και η 59χρονη ήταν παντρεμένοι εδώ και ένα χρόνο και σύμφωνα με πληροφορίες ο καυγάς ήταν οικονομικής φύσεως.

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες γειτόνων, ο ηλικιωμένος πρώην στρατιωτικός συμβίωσε με την 59χρονη αμέσως μετά τον θάνατο της γυναίκας του, ωστόσο κατά την συγκατοίκηση υπήρχαν κατά καιρούς πολλές διαμάχες. Σύμφωνα  με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το θύμα πίεζε τον ηλικιωμένο να την κάνει συνδικαιούχο στην περιουσία του.

Κατά την τελευταία τους λογομαχία η 59χρονη φέρεται να έδιωξε τον πρώην στρατιωτικό από το σπίτι τους, το οποίο μάλιστα τον τελευταίο καιρό ανακαίνιζαν. Το περιστατικό αυτό σε συνδυασμό και με τις τελευταίες λογομαχίες τους φαίνεται πως ήταν η αιτία της τραγωδίας.

Πώς αντέδρασε ο ταξιτζής που σταμάτησε η 59χρονη πριν ξεψυχήσει

Αιμόφυρτη η γυναίκα, μετά τον τραυματισμό της από τον σύντροφό της, σταμάτησε ένα ταξί για ζητήσει βοήθεια. «Με σκότωσε, με σκότωσε», είπε στον οδηγό, ο οποίος της ζήτησε να βγει από το αυτοκίνητό του.

Ο οδηγός ταξί είχε βρεθεί στο σημείο για να παραλάβει άλλον πελάτη και μόλις η 59χρονη μπήκε στο ταξί του, αυτός βγήκε και της είπε: “Περάστε έξω κυρία μου”.

Στη συνέχεια, δήλωσε ο ίδιος στο protothema.gr, «ακούσαμε δύο πυροβολισμούς», προσθέτοντας πως δεν είδε τον 86χρονο δράστη.

ΠΗΓΗ