Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε καυγάς στο Ελληνικό: Σκότωσε τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Ένας 70χρονος αντιπτέραρχος πυροβόλησε, λίγο πριν από τις 12:00, την Βουλγάρα σύντροφό του σε παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης 88, στο ύψος του Ελληνικού και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

“Συναγερμός” σήμανε στην Αστυνομία, μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς, στο οποίο εμπλέκονται ένας άνδρας και μια γυναίκα.

Πρόκειται για οικογενειακό επεισόδιο, που εκτυλίχθηκε σε παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, λίγο πριν από τις 12:00 της Πέμπτης. Οι πληροφορίες λένε πως ο άνδρας, αντιπτέραρχος εν αποστρατεία της Πολεμικής Αεροπορίας, ηλικίας 70 ετών, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πυροβόλησε την αλλοδαπή 60χρονη σύντροφο του, μετά από λογομαχία, σε παράδρομο της Λ. Βουλιαγμένης, δίπλα από πρατήριο καυσίμων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, αμέσως μετά ανέβηκε στο σπίτι του που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση και αυτοπυροβολήθηκε, με στόχο να θέσει τέλος στην ζωή του… Μάρτυρες μάλιστα ανέφεραν ότι η γυναίκα αιμόφυρτη προσπάθησε να εισέλθει σε ένα ταξί, φωνάζοντας «με πυροβόλησε»…

Επί τόπου έσπευσαν περιπολικά και ασθενοφόρα, που παρέλαβαν τον άνδρα και την γυναίκα, για να τους μεταφέρουν στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Και οι δύο διακομίστηκαν με σοβαρά τραύματα, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο «Ασκληπιείο» της Βούλας, όπου λίγη ώρα μετά κατέληξαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 70χρονος πυροβόλησε τη σύζυγό του του έπειτα από έντονη λογομαχία που είχαν, ενώ στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.