Πετούν την άρρωστη μάνα της Έφης Θώδη στο δρόμο!

του ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΡΑΛΗ

Δύσκολες ώρες για την μητέρα της Έφης Θώδη, κυρία Χρυσούλα, την οποία «πετάνε» κυριολεκτικά στον δρόμο, καθώς ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας κάνει έξωση στην 79χρονή γυναίκα, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Η μητέρα της διάσημης τραγουδίστριας ζει στο σπίτι της με οξυγόνο και ο «άκαρδος» ιδιοκτήτης χωρίς να σεβαστεί ούτε καν το σοβαρό πρόβλημα υγείας της, έκοψε το ρεύμα και το νερό στην άτυχη γυναίκα για να την εκβιάσει και να φύγει νωρίτερα από το σπίτι, ενώ πληρώνει κανονικά τα ενοίκια. Ο λόγος που θέλουν να διώξουν της ηλικιωμένη γυναίκα είναι για να βάλειτο διαμέρισμα στηνAirbnb.

H κυρία Τίνα Θώδη, αδελφή της Έφης, μιλάει αποκλειστικά στην εφημερίδα «Μπαμ» και κάνει έκκληση ανθρωπιάς για να μην πετάξουν στο δρόμο την άρρωστη μητέρα της.

«Εδώ και λίγους μήνες ζούμε μια κόλαση. Ξαφνικά ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας στο Κουκάκι, αποφάσισε να πετάξει τρεις οικογένειες στον δρόμο, μαζί με τη μητέρα μου και εμένα, για να βάλει τα διαμερίσματα στηνAirbnb. Η μητέρα μου εδώ και πέντε χρόνια πληρώνει κανονικά τα ενοίκια κάθε μήνα. Ξαφνικά της ήρθε εξώδικο από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος ζητάει όλοι οι ένοικοι να φύγουμε από τα σπίτια άμεσα. Το χειρότερο είναι ότι η μητέρα μου πήγε να πεθάνει. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατέβασε τον γενικό του ρεύματος και έσπασε τη βάνα με το νερό με αποτέλεσμα η άρρωστη μάνα μου να μην μπορεί να ζήσει. Χρησιμοποιεί μάσκα οξυγόνου επειδή έχει πρόβλημα με το αναπνευστικό και χωρίς ρεύμα και νερό θα πεθάνει! Καταγγείλαμε το περιστατικό στην αστυνομία και μας είπαν να του κάνουμε μήνυση. Ο ιδιοκτήτης δεν έμεινε μόνο σε αυτό, μας εκβιάζει πώς αν θέλουμε να μείνουμε, θα πρέπει να πληρώσουμε σχεδόν τα διπλάσια απ’ ό,τι δίνουμε».

«Μιλήσατε στον ιδιοκτήτη, του ζητήσατε να δείξει λίγη ανθρωπιά στην άρρωστη μητέρα σας;», ρωτήσαμε την Τίνα Θώδη και μας απάντησε: «’Δεν με ενδιαφέρει το πρόβλημα υγείας της, να φύγει από το σπίτι’! Αυτή ήταν η απάντησή του που μάλιστα είναι και δικηγόρος στο επάγγελμα. Είμαστε σε απόγνωση, η μητέρα μου μεγάλωσε εννιά παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα μέσα σε κακουχίες και σήμερα έχει φτάσει 79 ετών και την πετάνε στον δρόμο σαν σκυλί».

Πώς θα κινηθούν από δω και πέρα; «Θα κάνουμε υπομονή όσο αντέξουμε, αλλιώς η μητέρα μας θα μείνει είτε σε εμένα είτε στην ‘Έφη μέχρι να βρούμε κάπου αλλού», μας λέει.

 

 

ΠΗΓΗ