Λάρισα: Νέο στοιχείο για την εξαφάνιση μητέρας δύο παιδιών – Στο κόκκινο η αγωνία

Ώρες μεγάλης αγωνίας εξακολουθούν να περνούν οι συγγενείς της 59χρονης Βασιλικής Σιλεβίστας – Κουκουνασούλη, η οποία αγνοείται από την περασμένη Κυριακή το απόγευμα, όταν και χάθηκαν τα ίχνη της από τη Λάρισα όπου βρισκόταν.

Είχε έρθει για να επισκεφθεί τους οικείους της για ένα οικογενειακό ζήτημα που αφορούσε την μητέρα της.

Η νέα πληροφορία αφορά το γεγονός ότι η αγνοουμένη Βάσω, λίγο πριν εξαφανιστεί είχε μια συνομιλία με μια φίλη της από τη Λαμία στις 18:45. Η 59χρονη έδειχνε μια φυσιολογική συμπεριφορά και τίποτα δεν έκανε την φίλη της να υποψιαστεί κάτι παράξενο. Μετά από αυτό το τηλεφώνημα η 59χρονη χάθηκε από προσώπου γης μυστηριωδώς.

Την ημέρα της εξαφάνισής της, φορούσε μαύρο παντελόνι, λευκή μπλούζα και καφέ μπουφάν. Επίσης, τελευταία φορά εθεάθη στον Άγιο Χαράλαμπο, στην οδό Άκρωνος 9 στη Λάρισα, εκεί όπου βρίσκεται το πατρικό της.

Αγωνία και έρευνες για την αγνοούμενη γυναίκα

Ο αδερφός της 59χρονης μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ. Όπως είπε η αγνοούμενη Βάσω, είχε έρθει στη Λάρισα την περασμένη Κυριακή (10-03-2019) για να επισκεφθεί την ηλικιωμένη μητέρα της. Όπως λέει το μεσημέρι εκείνης της μέρας έφαγε μαζί της και στη συνέχεια την πήγε στο πατρικό τους σπίτι.

«Μιλήσαμε μετά το απόγευμα στις 18.10 και μου είπε ότι θα έρθει. Δύο ώρες μετά την έπαιρνα τηλέφωνο αλλά αυτό ήταν κλειστό. Την έψαχνα όλο το βράδυ και το επόμενο πρωί αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο σπίτι, βρήκα όλα τα πράγματά της, εκτός από το κινητό τηλέφωνο» λέει μεταξύ άλλων ο αδερφός της.

Η αστυνομία ερευνά και έχει τον κεντρικό συντονισμό της επιχείρησης. Μέσα από ανθρώπους που είδαν την 59 χρονη προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι της εξαφάνισης της.

Στις έρευνες συμμετέχουν ένα όχημα της ΠΥΛ καθώς και η ΕΜΑΚ η οποία θα ερευνήσει με βάρκα τον Πηνειό.

Εικόνες από τις έρευνες στη Λάρισα

Πηγή: larissanet.gr, onlarissa.gr

ΠΗΓΗ