Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί για πλαστά διαβατήρια και ταυτότητες

13/03/2019 17:19

Δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν απογευματινές ώρες της 11-03-2019 σε περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, 3 άτομα, έπειτα από τον εντοπισμό πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων (διαβατήρια και ταυτότητες).

Πρόκειται για 3 αλλοδαπούς ηλικίας 35, 29 και 46 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση, από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, για αδικήματα της πλαστογραφίας, κατοχής – χρήσης πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και παράβασης Νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στην κατοχή του πρώτου, 6 πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στα οποία υπήρχε φωτογραφία του, στην κατοχή του δεύτερου, 7 πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και σε όχημα του τρίτου, 1 πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο και 1 σπρέι πιπεριού.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 35χρονος με τον 29χρονο προμηθεύτηκαν τα πλαστά έγγραφα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, από τον 46χρονο έναντι χρηματικού ποσού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης