Στη Βουλή η δικογραφία για τη συνομιλία Πολάκη-Στουρνάρα

Το δρόμο για τη Βουλή πήρε η δικογραφία που σχηματίστηκε στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που αφορά στη συνομιλία του Παύλου Πολάκη με τον κεντρικό τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα σχετικά με το δάνειο του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας η οποία είδε το φως της δημοσιότητας.

Η δικογραφία διαβιβάζεται στη Βουλή, λόγω της βουλευτικής ιδιότητας του κ. Πολάκη προκειμένου να αποφασιστεί η άρση ή όχι της ασυλίας του για το κακούργημα της παράνομης καταγραφής τηλεφωνικής συνομιλίας.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας, με στόχο να ερευνηθεί το ενδεχόμενο η καταγραφή της επίμαχης συνομιλίας, για το δάνειο των 100.000 ευρώ που έλαβε ο κ. Πολάκης από την ATTICA BANK να έγινε χωρίς συναίνεση, κατέθεσε ο κ. Στουρνάρας

Μάλιστα, ο κεντρικός τραπεζίτης φέρεται να εξέφρασε την πεποίθηση πως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατέγραψε τη συνομιλία τους και σύμφωνα με πληροφορίες τον ενημέρωσε σχετικά χωρίς ωστόσο ο ίδιος να δώσει τη συναίνεση του.

Πάντως, από το βήμα της Βουλής ο κ. Πολάκης έχει αρνηθεί ότι ηχογράφησε τη συνομιλία του με τον κ. Σουρνάρα υποστηρίζοντας ότι επιβεβαίωσε το περιεχόμενο της.

ΠΗΓΗ