Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία στο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στην Ηλιούπολη

Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και τα «παγωμένα» καρέ που δείχνουν καθαρά τα πρόσωπα τους, χρησιμοποιεί η αστυνομία για να εντοπίσει τους δυο ληστές που χθες το βράδυ εισέβαλαν σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στην Ηλιούπολη και με την απειλή όπλων άδειασαν τα ταμεία.

Η εισβολή του διδύμου των κακοποιών στο κατάστημα της λεωφόρου Βουλιαγμένης 519 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης. Όπως δείχνει το βίντεο που μετέδωσε ο Alpha οι δράστες χωρίς να φοράνε κουκούλες, εισβάλλουν στο κατάστημα αφού παρίσταναν τους πελάτες και χωρίζονται. Οι εργαζόμενοι ανέφεραν ότι οι δύο άνδρες περιφέρονταν για αρκετή ώρα ανάμεσα στα προϊόντα.

Ο ένας ένοπλος παρακολουθεί την είσοδο έτοιμος να αναλάβει δράση αν κάτι πάει στραβά την ώρα που ο συνεργός του ορμάει στα ταμεία, αρπάζει μια μαύρη σακούλα και στη συνέχεια διατάζει την υπάλληλο να του βάλει μέσα ο,τι μετρητά υπάρχουν.

Με λεία άγνωστο χρηματικό ποσό, βγαίνουν έξω τρέχοντας και εξαφανίζονται. Βγήκαν από μία πλαϊνή είσοδο του καταστήματος και η αστυνομία δεν κατάφερε να τους εντοπίσει.