Συνελήφθη 29χρονη για τη δολοφονία του εστιάτορα στην Ύδρα

Μια 29χρονη από τη Γεωργία συνελήφθη για την ανθρωποκτονία του 67χρονου εστιάτορα, τον περασμένο Αύγουστο στην Ύδρα, και τη ληστεία σε βάρος της 58χρονης συζύγου του.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετά την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας του 67χρονου άντρα και της ληστείας σε βάρος της συζύγου του, που διαπράχθηκαν στις 16 Αυγούστου 2015 στην Ύδρα και τη σύλληψη αρχικά ομάδας επτά ανδρών υπηκόων Γεωργίας και στη συνέχεια τη σύλληψη 39χρονου υπηκόου Γεωργίας, αρχηγικού μέλους της εγκληματικής ομάδας, συνέχισε τις αναζητήσεις για την ανεύρεση και σύλληψη της άγνωστης γυναίκας, μέλους της παραπάνω εγκληματικής ομάδας, που είχε διαφύγει από την Ύδρα μαζί με τον αρχηγό και τα χρήματα.

Για το σκοπό αυτό συγκροτήθηκε ειδική ομάδα ερευνών, η οποία αξιοποιώντας το προανακριτικό υλικό, εξακρίβωσε την ταυτότητας της και μετά από επισταμένες έρευνες και συντονισμένη επιχείρηση, την εντόπισε χθες στο κέντρο της Αθήνας, να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Πρόκειται για 29χρονη από τη Γεωργία, σε βάρος της οποίας είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για άμεση συνέργεια σε ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή, ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.