Υπόθεση αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη: «Ο θάνατος της μητέρας μου δεν ήταν ατύχημα»!

03/03/2019 19:01

Την βεβαιότητα ότι ο θάνατος της μητέρας του δεν ήταν ατύχημα εξέφρασε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας ο γιος της αδικοχαμένης αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη, που βρέθηκε νεκρή μπροστά στις ρόδες του αυτοκινήτου της τον Απρίλιο του 2013.

Στην κατάθεσή του στο δικαστήριο, ο νεαρός άνδρας υποστήριξε πως την επίμαχη βραδιά ο σύντροφος της μητέρας του, που κάθεται στο εδώλιο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας,  ήταν μεθυσμένος και η μητέρα του προθυμοποιήθηκε να τον πάει σπίτι του.

«Στις 4 παρά τέταρτο με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και μου είπε «έλα, σε παρακαλώ, δεν με αφήνει να φύγω, βοήθεια»…».

Άνθρωπος με πάθη και εμμονές

Όταν ο γιος της την κάλεσε πίσω έντρομος, εκείνη δεν απάντησε. Όπως περιέγραψε ο μάρτυρας, πήρε ταξί και πήγε αμέσως στο σπίτι του κατηγορούμενου.

«Την ώρα που έφτασα, αυτός  ήταν στην πόρτα του οδηγού και όταν τον ρώτησα τί έκανε, μου απάντησε «Αχ, τι έκανα, τι έκανα!». Δεν πέρασε καν από το μυαλό μου ότι θα μπορούσε να είναι ατύχημα», είπε χαρακτηριστικά ο γιος του θύματος.

Νωρίτερα φίλη της αστρολόγου ξετύλιξε στο δικαστήριο τη βίαιη και εριστική συμπεριφορά του κατηγορούμενου, περιγράφοντάς τον ως άνθρωπο «με πάθη και εμμονές». Όπως περιέγραψε η μάρτυρας, την ημέρα του συμβάντος είχε μιλήσει τηλεφωνικά με το θύμα, που της δήλωσε για μία ακόμη φορά ότι ήθελε να χωρίσει οριστικά με τον κατηγορούμενο.

«Τσακωνόντουσαν, δεν του μιλούσε και αυτός ήθελε να τα ξαναβρούν, έτσι γινόταν», ανέφερε προσθέτοντας πως η τελευταία κουβέντα που της είπε αποδείχθηκε προφητική: «Πάνω στη ροή του λόγου, μου είπε «εγώ θα πάω μια και καλή…», είπε η μάρτυρας.

ΠΗΓΗ: dikastiko.gr

ΠΗΓΗ

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης