Εξαφανίστηκε φοιτήτρια από τη Νίκαια

02/03/2019 13:51

Αγνοείται από το απόγευμα της Τρίτης 26 Φεβρουαρίου 20χρονη φοιτήτρια νοσηλευτικής.

Η Ι.Π είχε φύγει νωρίς το πρωί της προηγούμενης μέρας από το σπίτι όπου ζει με την μητέρα και τα αδέλφια της στη Νίκαια, ενώ όλοι απουσίαζαν ανέφερε χθες στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη.

Λίγες ώρες μετά, όταν ο αδελφός της επέστρεψε σπίτι, διαπίστωσε πως έλειπαν τα ρούχα της, το λάπτοπ και το βιβλιάριο ασθενείας της. Το κινητό της τηλέφωνο και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Facebook απενεργοποιήθηκαν και οι συγγενείς της ανησυχούν μήπως της έχει συμβεί κάτι κακό.

Τίποτα στη συμπεριφορά της δεν έδειχνε πως σκόπευε να φύγει με τη θέληση της, σύμφωνα με τους συγγενείς της.

Στο τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε στον πατέρα της, έκλαιγε χωρίς να του εξηγήσει το λόγο.

Η αδελφή της Χρύσα, που βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ» ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα δεχόταν πιέσεις από έναν αλλοδαπό που ζει στο Μιλάνο της Ιταλίας.

«Αυτό που με ανησύχησε ιδιαίτερα ήταν ένα μήνυμα που μου έστειλε μέσω Facebook πριν απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός της, το οποίο έλεγε: «Δεν θέλω να σας ξαναδώ, δεν θα γυρίσω στο σπίτι». Η αδελφή μου ποτέ δεν θα εκφραζόταν με αυτόν τον τρόπο, δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικό άτομο, ούτε τόσο παρορμητικό. Πιστεύω πως κάποιος άλλος έγραψε αυτό το μήνυμα» , τόνισε με έμφαση.

Η μητέρα της αγνοούμενης κοπέλας είπε γεμάτη αγωνία: «Το μόνο που ζητάω είναι αν μας ακούει να επικοινωνήσει και να μας πει αν είναι καλά και πως δεν κινδυνεύει. Να δώσει ένα σημάδι ζωής».

Η ίδια απηύθυνε δραματική έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη της να επικοινωνήσει με την εκπομπή ή τις Αρχές. Η 20χρονη έχει ύψος 1.70.

ΠΗΓΗ

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης