Υπόθεση Τοπαλούδη: Στην Ασφάλεια Ρόδου κλήθηκαν για κατάθεση τρεις νεαροί

Ενώπιον ανώτερου αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κλήθηκαν και παρουσιάστηκαν χθες τρεις κάτοικοι χωριού από το δημοτικό διαμέρισμα Αρχαγγέλου (Mάσαρη), στο πλαίσιο της αυτοτελούς προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται, προς διερεύνηση των αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων του βιασμού και της παράνομης μαγνητοσκόπησης, για τα οποία καταγγέλθηκαν από την μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, κ. Κούλα Αρμουτίδου-Τοπαλούδη.

Οι τρεις νέοι καταγγέλθηκαν συγκεκριμένα για βιασμό από κοινού της 21χρονης φοιτήτριας εντός της οικίας της στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, το Νοέμβριο του 2017.

Μετά την λήψη καταθέσεως από μια 21χρονη φίλη και συμφοιτήτρια της Ελένης Τοπαλούδη, που διασκέδαζε μαζί της την επίμαχη ημέρα, χθες οι 3 νεαροί φωτογραφήθηκαν προκειμένου να ταυτοποιηθούν από την μάρτυρα με νέα της κατάθεση, ως τα άτομα με τα οποία αποχώρησαν μαζί από κέντρο της Μεσαιωνικής Πόλης, πριν κληθούν σε ανωμοτί κατάθεση στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου. Τους 3 νεαρούς συνόδευσε ο συνήγορος υπεράσπισής τους, δικηγόρος Ρόδου κ. Βασίλης Καβουριού.

ΠΗΓΗ