Οι βιαστές του παρελθόντος έχουν σχέση με τους δολοφόνους της

Αποκαλύψεις – φωτιά έκανε η φίλη της άτυχης Ελένης. Ανακρίθηκαν οι τρεις νεαροί που φέρονται να εμπλέκονται στον παλιό βιασμό. Πώς μπορεί να συνδέονται με τους δολοφόνους της φοιτήτριας. Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη για τις νέες αποκαλύψεις.

Αποκάλυψη – βόμβα στην υπόθεση Τοπαλούδη: «Οι βιαστές του παρελθόντος έχουν σχέση με τους δολοφόνους της» | Newsit.gr
Ένα ένα έρχονται στο φως, τα κομμάτια του παζλ, που «δένουν» την υπόθεση θανάτου της Ελένης Τοπαλούδη. Της άτυχης κοπέλας που πήγε στη Ρόδο για να σπουδάσει και κατέληξε να βρίσκει τον θάνατο…

Οι γονείς της άτυχης Ελένης, ζητούν από τις αρχές να πέσει άπλετο φως. Τόσο για την δολοφονία της κόρης τους, όσο και για προηγούμενη υπόθεση βιασμού της, πριν από ένα χρόνο.

Ανακρίθηκαν για τον παλαιότερο βιασμό

Οι τρεις νεαροί που φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη πριν από ένα χρόνο, ανακρίθηκαν την Τετάρτη από τις αρχές, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Τότε, τον Νοέμβριο του 2017, η Ελένη και μία φίλη της, είχαν συνανθηθεί με τρεις άνδρες, ο ένας εκ των οποίων ήταν ανήλικος τότε.

«Ενέχονται τα πρόσωπα των τριών πρώτων βιασμών, με την δολοφονία της. Διότι ο ένας έχε σχέση -και καταγωγή- με τους άλλους δύο δολοφόνους της» είπε στο δελτίο ειδήσεων ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Βαγγέλης Γκιουγκης.

Οι τρεις νεαροί εμφανίστηκαν σήμερα στη Ασφάλεια της Ρόδου. Τώρα, θα κληθεί το περιβάλλον της άτυχης Ελένης να αναγνωρίσει αν όντως πρόκειται για τα άτομα με τα οποία είχε βρεθεί εκείνο το βράδυ. Ήδη, για την υπόθεση έχει ξεκινήσει προανάκριση.

Οι αποκαλύψεις της φίλης της

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η φίλη της Ελένης Τοπαλούδη έχει πει στις αρχές, ότι εκείνη τη βραδιά του 2017, η Ελένη με την φίλη της συνάντησαν τους τρεις νεαρούς σε κλαμπ της Ρόδου.

Οι νεαροί θα επέστρεφαν τα κορίτσια στο σπίτι τους. Πρώτα άφησαν την φίλη της Ελένης και μετά πήραν το δρόμο για το σπίτι της Ελένης Τοπαλούδη…

Τις επόμενες ημέρες, η Ελένη εκμυστηρεύτηκε στην φίλη της ότι την έχουν βιντεοσκοπήσει παρά τη θέλησή της. Μάλιστα, μία εβδομάδα μετά, ζήτησε βοήθεια από τις αρχές για το βίντεο, που φοβόταν ότι είχαν ανεβάσει οι νεαροί στο διαδίκτυο.

«Αν είχε καταγραφεί και αν είχε ερευνηθεί την κατάλληλη ώρα, δε θα είχαμε αυτά τα άσχημα αποτελέσματα της δολοφονίας της Ελένης τον Νοέμβριο του 2018» συμπλήρωσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ακούστε όλα όσα είπε:

ΠΗΓΗ