Ο Νίκος Γεωργιάδης έδωσε στεγνά τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Του είπε να εξαφανιστεί 1-2 μήνες μέχρι να ξεχαστεί το θέμα!

Μια σοκαριστική ομολογία και εντελώς κυνική για το πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγει να βάζει όλα τα θέματα και τα σκάνδαλα που αφορούν τον ίδιο, την οικογένειά του, το κόμμα του ή ακόμα και εξ απορρήτων συνεργάτες του κάτω από το χαλάκι, έκανε ο καταδικασθείς για ασέλγεια ανηλίκων επ’ αμοιβή, Νίκος Γεωργιάδης.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγραψε το documentonews.gr, το Γ’ Τριμελές Πλημμελειοδικών Αθηνών έκρινε ένοχο χωρίς ελαφρυντικά κατά πλειοψηφία για ασέλγεια σε ανηλίκους στη Μολδαβία άνω των 15 ετών επ’ αμοιβή κατά συνήθεια και σε μία περίπτωση κατ’ εξακολούθηση. Το δικαστήριο του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ.

Ο στενός συνεργάτης του αρχηγού της ΝΔ παραδέχτηκε χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό ότι μετά τη δημοσίευση του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ του Hot Doc τον Ιανουάριο του 2016, για την εμπλοκή του σε κύκλωμα παιδεραστίας στη Μολδαβία και για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, του έδωσε εντολή να καθίσει πίσω για δυο, τρεις μήνες και να φύγει από το προσκήνιο ως εμφανής επικοινωνιακός του σύμβουλος, μέχρι «να σκάσει και να καθίσει» το θέμα.

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, φαίνεται πως αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία τα σοβαρά αυτά θέματα τα οποία από την πρώτη στιγμή της δίκης του Νίκου Γεωργιάδη έτρεξε να αναγάγει σε πολιτική δίωξη εις βάρος του κατηγορούμενου και πλέον καταδικασμένου.

Την ίδια στιγμή, σύσσωμη η γαλάζια παράταξη στήριξε πολιτικά και με όλες τις δυνάμεις της τον Νίκο Γεωργιάδη. Στελέχη της διατείνονταν από εδώ και από εκεί για την «αθωότητά του». Κάτι φυσικά που γκρεμίστηκε με τη σημερινή δικαστική απόφαση σαν χάρτινος πύργος.

Τι πραγματικά όμως παραδέχτηκε ο Νίκος Γεωργιάδης σήμερα στο δικαστήριο; Μας ομολόγησε πως ο Μητσοτάκης τον είχε ως «εικονικό» σύμβουλό του, περιμένοντας να καταλαγιάσει η μπόρα των αποκαλύψεων της τόσο ζοφερής αυτής υπόθεσης, ώστε να τον ξαναφέρει στο προσκήνιο. Του είπε να κάτσει στο παρασκήνιο ενώ μάλιστα του είπε, σύμφωνα πάντα με την απολογία του Ν. Γεωργιάδη, πως «δεν υπάρχει περίπτωση να προσαχθείς».

Αποκάλυψε ότι συνέχιζε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αρχηγό της ΝΔ ακόμα και μετά την παραίτησή του. Όπως προέκυψε ουσιαστικά από τα λεγόμενά του, ουδέποτε σταμάτησε να είναι το δεξί χέρι και ο εξ απορρήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη, παρά την εμπλοκή του ονόματός του σε μια τόσο ζοφερή υπόθεση. Πρόσθεσε επίσης, ότι ήταν προφανές πως έπρεπε να αποσυρθεί από το προσκήνιο για να «μειωθούν τόσο η ένταση όσο και η συχνότητα των δημοσιευμάτων».

Τι κατάφερε ο Μητσοτάκης;

Καθ’ όλη τη διάρκεια της υπόθεσης τα τελευταία τρία χρόνια, αυτό που κατάφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν να εκτεθεί ακόμα περισσότερο! Τόσο για τις ειδεχθείς πράξεις για τις οποίες κρίθηκε ένοχος σήμερα ο «σχολικός του φίλος» όσο και για την επιλογή του όταν αποκάλυψε το Hot Doc την υπόθεση να τον κάνει «εικονικό» σύμβουλό του.

Δεν χωρά αμφιβολία πως επρόκειτο για ξεκάθαρη επιλογή του επικεφαλής της ΝΔ να τον εξαφανίσει από το προσκήνιο και να τον κρατήσει ως ενεργό συνεργάτη του στο παρασκήνιο.

Μην ξεχνάμε όμως ότι η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου κατάθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Νίκου Γεωργιάδη και παραδέχτηκε μετά από σφυροκόπημα ερωτήσεων της έδρας ότι: «δεν είμαι στην κρεβατοκάμαρα του κ. Γεωργιάδη, μόνο την δική μου ερωτική ζωή γνωρίζω από πρώτο χέρι».

Το συγκεκριμένο είχε σχολιάσει εύλογα ο εισαγγελέας της έδρας τονίζοντας: «Σε ευθεία αντίθεση έρχεται η πεποίθηση σας ( για το άδικο της κατηγορίας) με το ότι καταθέσατε ότι δεν γνωρίζετε την προσωπική ερωτική ζωή του κυρίου Γεωργιάδη, πόσο μάλλον στην Μολδαβία».

Πέρα από την Ασημακοπούλου, «στυλοβάτης» του Νίκου Γεωργιάδη ήταν ο πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Κυρανάκης. Αν δεν είναι αυτό πολιτική στήριξη στο πρόσωπο του Νίκου Γεωργιάδη, τί είναι;

Μετά την ενοχή του «μεγάλου όπλου του Μητσοτάκη», όπως είχε αναφέρει η Ασημακοπούλου, τόσο εκείνη όσο και ο Κυρανάκης έχουν σωπάσει.

Φυσικά, δεν κάνουμε καν λόγο για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Δεν αναμένουμε καμία ανακοίνωση από τους αρίστους.

 

ΠΗΓΗ