Εισαγγελέας Τσατάνη: Αυτοί ευθύνονται για την έκρηξη έξω από το σπίτι μου

Σειρά ενεργειών ζητά από τον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της τρομοκρατικής επίθεσης σε βάρος της, η Εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη.

Η κ. Τσατάνη, όπως αναφέρει το dikastiko.gr, στο υπόμνημα που κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες ως πολιτικώς ενάγουσα φαίνεται να «δείχνει» συγκεκριμένες πράξεις προσώπων που κατά την ίδια την στοχοποίησαν. Μεταξύ αυτών που αιτείται να εξεταστούν είναι η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου και νυν επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού Βασιλική Θάνου, η αντιπρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου που διενεργούσε πειθαρχική έρευνα εις βάρος της καθώς και δημοσιογράφοι στους οποίους, όπως λέει, διέρρευσαν στοιχεία της εν λόγω έρευνας, με συνέπεια να εκτεθεί σε κίνδυνο.

Ζητά, επίσης, να συμπεριληφθούν στη δικογραφία τα πρακτικά της Βουλής, με τις ομιλίες του Πρωθυπουργού και του Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, τον Μάρτιο αλλά και τον Οκτώβριο του 2016, παραμονή της έκρηξης εις βάρος της. Κι αυτό γιατί τότε, όπως λέει, «εγένετο λόγος ευθέως στο πρόσωπό μου, με συνέπεια ευθεία στοχοποίηση μου για πολιτικές σκοπιμότητες, η οποία συνέβαλε στην έκθεση μου σε κίνδυνο ζωής μου και της οικογένειάς μου..»

 

ΠΗΓΗ