Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στην Αττική

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε περιοχές της Αττικής.Τα προβλήματα έχουν προκληθεί κυρίως από πτώσεις δένδρων στα καλώδια του δικτύου της ΔΕΗ, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχουν σημειωθεί και βλάβες.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για κοπές δένδρων- είναι χαρακτηριστικό ότι λίγο μετά τις δέκα το πρωί είχε κλείσει η οδός Παπανικολή από το ύψος της πλατείας Κένεντυ στο Χαλάνδρι, λόγω δένδρων που είχαν πέσει στο οδόστρωμα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, κατά το τελευταίο 24ωρο, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν τη χώρα, η Υπηρεσία  στην ευρύτερη περιοχή του νομού Αττικής δέχθηκε 223 κλήσεις, εκ των οποίων οι 129 κλήσεις αφορούσαν κοπές δέντρων και οι 94 κλήσεις για απομακρύνσεις αντικειμένων.

Στην δυτική Ελλάδα η Υπηρεσία δέχθηκε 20 κλήσεις για κοπές δένδρων και 10 κλήσεις για απομακρύνσεις αντικειμένων. Στην Ήπειρο η Υπηρεσία δέχθηκε 27 κλήσεις για κοπές δένδρων και 8 κλήσεις για απομακρύνσεις αντικειμένων, και στην υπόλοιπη επικράτεια η Υπηρεσία δέχθηκε 60 κλήσεις, εκ των οποίων οι 52 αφορούσαν κοπές δένδρων και οι 8 κλήσεις αφορούσαν απομάκρυνση αντικειμένων.

ΠΗΓΗ