Βόλος: Ελεύθερος υπό όρους ο πατέρας που ασελγούσε στην 10χρονη κόρη του

Του επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 35χρονος που φέρεται να ασελγούσε συστηματικά στην 10χρονη κόρη του στο Βόλο.

Η υπόθεση βρισκόταν υπό μυστική διερεύνηση από τον περασμένο Νοέμβριο. Τότε, η 30χρονη μητέρα του κοριτσιού κατέφυγε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου και κατήγγειλε τον σύζυγό της, για τον οποίο πληροφορήθηκε από τον γιο της πως όσο η ίδια απουσίαζε στη δουλειά της, εκείνος μετέτρεπε σε κόλαση τη ζωή της ανήλικης. Το κοριτσάκι εξετάστηκε από ειδικούς και αποκάλυψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα φρικτά υφίστατο στα χέρια του πατέρα του επί έξι μήνες.

Μετά από αυτά, η Εισαγγελία άσκησε στον 35χρονο δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση και για κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη επίσης κατ’ εξακολούθηση.

Ο πα-τέρας απολογήθηκε την περασμένη Τρίτη και αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», αλλά η τύχη του θα κριθεί στο δικαστήριο.

ΠΗΓΗ