Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας Λίνας Κοετζή που έπεσε στο κενό από την ταράτσα της φοιτητικής εστίας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου και υποστήριξε ότι κάποιοι έχουν πει ψέματα στις καταθέσεις τους.

“Το αδιανόητο σε αυτή την υπόθεση είναι όχι μόνο ότι δεν κατέθεσε ο μάρτυρας, αλλά ότι προσπάθησε να διαφωτίσει την έρευνα των Αρχών μόλις λίγα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν. Καθώς είπε στους πρώτους αστυνομικούς που έφτασαν ότι δύο ύποπτοι κινούνται προς τον πάνω δρόμο, ‘σας παρακαλώ πολύ ελέγξτε το’. Φυσικά η Αστυνομία δεν του έδωσε καμία σημασία”, είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Αντώνης Ξυλουργίδης.

“Πέραν αυτού δημιουργεί ερωτήματα και το γεγονός ότι δεν ελέγχθηκαν ποτέ οι κάμερες των δύο τραπεζών που βρίσκονται κάτω από τη φοιτητική εστία. Δεν είναι ένα μόνο το αναπάντητο ερώτημα σε αυτή την υπόθεση. Εμείς το είπαμε από την αρχή, υπάρχουν και πολλά κενά και πολλές αντιφάσεις… Στον 9ο όροφο δεν βρίσκονταν μόνο η Λίνα, ακούγονταν φωνές, καβγάς και σε ταυτόχρονο διάστημα αυτές σταμάτησαν, όταν βρέθηκε το σώμα της Λίνας κάτω”, σημείωσε ο κ. Ξυλουργίδης και πρόσθεσε:

“Πρώτον, να αποδειχθεί εάν και εφόσον είναι έτσι τα πράγματα, ότι στον 9ο όροφο έγινε μία λογομαχία, από εκεί προήλθε και ο καβγάς και έτσι βρέθηκε η Λίνα στο πεζοδρόμιο… Κάποιοι είπαν ψέματα στις καταθέσεις τους. Θέλω και ζητώ σε αυτά τα κορίτσια ή πιθανόν αγόρια του 9ου ορόφου, που ακόμα και σήμερα φοβούνται να μιλήσουν, να έρθουν στις Αρχές και να μιλήσουν.”

ΠΗΓΗ