Διώξε τους κλέφτες από το αυτοκίνητό σου – Πάρκαρε με ακρίβεια – Κατέγραψε τα πάντα όταν οδηγάς! Με τη διπλή κάμερα/καθρέπτη που ήρθε στην Ελλάδα

H κάμερα στο αυτοκίνητο για την καταγραφή της κυκλοφορίας, κάποτε ήταν επιστημονική φαντασία. Σήμερα όμως αποτελεί υποχρεωτικό εξοπλισμό σε κάποιες χώρες, ενώ σε κάποιες άλλες προαιρετικά τοποθετείται από τους οδηγούς

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα το φαινόμενο αυτό έχει πάρει διαστάσεις και στη χώρα μας και όχι άδικα, αφού πολλά και διάφορα συμβαίνουν καθημερινά στους δρόμους μας και προκειμένου να νιώθουμε ασφάλεια, θέλουμε να καταγράφουμε το συμβάν, για να έχουμε αποδεικτικό υλικό.

Με αυτό το kit full HD καμερών που έφερε ο MrClick στην Ελλάδα, όχι μόνο θα νιώσετε ασφάλεια αλλά θα έχετε και σύστημα παρκαρίσματος με κάμερα και μάλιστα με απόλυτη ακρίβεια! Δυο σε ένα!

Καλά τα λες ρε φίλε, αλλά πόσο πάει το μαλλί;

Ερώτημα που είχαμε και εμείς και πάθαμε ένα μικρό σοκ όταν μάθαμε τη τιμή αυτού του kit καμερών καταγραφής και οπισθοπορείας!

Μόνο για λίγα κομμάτια και αυστηρά και μόνο για τους αναγνώστες μας, το πλήρες κιτ δυο full HD καμερών, έρχεται στην πόρτα σας μόνο με… 25.90 ευρώ

Όχι, δεν είναι “τυπογραφικό” λάθος. Είναι σωστή η τιμή! Μόνο για τους αναγνώστες μας, έρχεται στην πόρτα σας με… 25.90 ευρώ

Πάμε να δούμε όμως τι κάνει αυτό το “πολυεργαλείο” που καταγράφει τα πάντα και δημιουργεί πραγματικά το αίσθημα της ασφάλειας που χρειαζόμαστε στους δρόμους!

Αυτός ο εξαιρετικός καθρέπτης αυτοκινήτου με 2 κάμερες κάνει την οδήγηση απολαυστική και εύκολη! Πρόκειται ουσιαστικά για ένα καθρέπτη, που εφαρμόζει άριστα και πολύ εύκολα πάνω στον ήδη υπάρχοντα και κάνει την οδήγηση παιχνιδάκι!

Διαθέτει μία μπροστινή κάμερα HD με δυνατότητα ευρείας λήψης έως 140 μοίρες για λήψη video αλλά και για φωτογραφίες έως και 500pixels!

Επίσης διαθέτει μια κάμερα που τοποθετείτε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, πάνω από την πινακίδα και κάνει το παρκάρισμα το πιο απολαυστικό πράγμα που είχατε κάνει ποτέ!

Στο αριστερό μέρος του καθρέπτη υπάρχει έγχρωμη οθόνη HD 4,3 ιντσών, όπου βλέπετε σε πραγματικό χρόνο μπρος ή πίσω ή μπορείτε ακόμα και να δείτε ότι έχετε καταγράψει σαν κανονικό video!

Ο καθρέπτης δέχεται κάρτα μνήμης τύπου TF! Επίσης και οι δύο κάμερες διαθέτουν led για νυχτερινή λήψη!

Ακόμα το σκέφτεσαι; Δεν παίζει… Για λίγα τεμάχια και για λίγες ώρες (και μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος) το μοναδικό αυτό σύστημα καταγραφής και παρκαρίσματος μόνο με 25.90 ευρώ

Χαρακτηριστικά:

Οθόνη: 4.3″ LCD οθόνη
Ανάλυση βίντεο: 1140×1080 / 1280×720 / 848×480
Παροχή ρεύματος: Επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου που φορτίζει μέσω καλωδίου που συνδέεται στο αντάπτορα του αυτοκινήτου
Υποστηρίζει: SD κάρτα έως 32GB (ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται)
Λειτουργία ON/OFF της ημερομηνίας
Συχνότητα: 50-60Hz
Αυτόματο κλείσιμο: OFF / 2Min / 5Min / 10Min
Σένσορας εικόνας: 200W pixel CMOS sensor
Γωνία θέασης: 140° ευρεία γωνία
Video Code: 1080P / 720P / VGA
Τύπος βίντεο: MOV
Ανάλυση εικόνας: 1600*1200
Τύπος φωτογραφίας: JPEG
TV format: PAL / NTSC
AV IN: Υποστηρίζει
AV OUT: Υποστηρίζει
USB έκδοση: USB 2.0
Υποστηρίζει TF κάρτα: Class 6
Θερμοκρασία:  -10~70 Βαθμούς
Frames Per Second: 24
Ανάλυση κάμερας: 1920x1080P
Μπαταρία: 450mAh
Pixels: 5 MP

Διαστάσεις:

Μήκος x Πλάτος x Ύψος: 30 x 3 (max) x 8 εκατοστά

Η συσκευασία περιλαμβάνει: 

  • 1 καθρέφτη αυτοκινήτου με κάμερα
  • 1 καλώδιο φόρτισης για τον αναπτήρα του αυτοκινήτου
  • 1 κάμερα οπισθοπορείας
  • 1 καλώδιο μήκους 5 μέτρων για τη σύνδεση της κάμερας οπισθοπορείας
  • 2 ελαστικά στερέωσης του καθρέφτη
  • Οδηγίες χρήσεως (στα αγγλικά)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νιρβάνα 3, 11145, Κάτω Πατήσια, www.mrclick.gr

Το MrClick αποτελεί εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου που σκοπό της και στόχος της έχει την κάλυψη των αναγκών των πελατών της για φθηνά πλην όμως ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα. Με την επίσκεψη σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε είδη για την κουζίνα και το σπίτι σας, αξεσουάρ, διάφορα είδη gadgets και έξυπνα προϊόντα που κάνουν την ζωή σας και την καθημερινότητα σας πιο εύκολη τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα, άνετα και ευχάριστα.

Τα προϊόντα μας κατόπιν της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας φτάνουν στα χέρια σας εντός 24 έως 48 ωρών, επιλέγοντας εσείς τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε.

Δείτε και αυτό το προϊόν:

 

Έφτασε η ώρα να γίνουν δικά σου – Νέα μοναδική τιμή για τα ασύρματα ακουστικά «airpods»

Αυτό είναι το «μαγικό» πατάκι μπάνιου που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι