Μεσαρά: Άκαρπες οι έρευνες για τους τέσσερις αγνοούμενους – Θα βουτήξουν και δύτες

Ολονύχτιο θρίλερ στη Μεσαρά για τους τέσσερις ανθρώπους που αγνοούνται από τα ξημερώματα της Κυριακής. Κανένα ίχνος του ζευγαριού και των άλλων δυο γυναικών που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο που παρασύρθηκε στον Γεροπόταμο. Δύτες θα βουτήξουν σε σημεία με μεγάλο βάθος για να εξακριβώσουν αν έχει εγκλωβιστεί εκεί το αυτοκίνητο. Ισχυρές δυνάμεις της ΕΜΑΚ και διασώστες σαρώνουν την περιοχή.

Με κομμένη την ανάσα όλη η Ελλάδα παρακολουθεί τις αγωνιώδεις έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων ανθρώπων που αγνοούνται στη Μεσαρά. Έχουν πια περάσει περισσότερες από 24 ώρες από τη στιγμή που το αυτοκίνητο όπου επέβαιναν ένα νεαρό ζευγάρι, η μητέρα και η αδερφή της κοπέλας παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στον Γεροπόταμο κι έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη τους.

click4more
Τα δυο αγωνιώδη τηλεφωνήματα της οικογένειας που αγνοείται στην Κρήτη – «Σώστε…
Οι έρευνες συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας αλλά μέχρι στιγμής δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει κανένα σημείο ζωής από τους τέσσερις αγνοούμενους. Πλέον, οι έρευνες επικεντρώνονται σε σημείο του ποταμού Γεροποτάμου, όπου ένα τεχνητό «φράγμα» ίσως έχει εγκλωβίσει μέσα στις λάσπες το αυτοκίνητο.

Όλη νύχτα, 40 πυροσβέστες παρέμειναν στο σημείο, ενώ από νωρίς το πρωί πεζοπόρα τμήματα ξεκίνησαν νέα έρευνα στις όχθες του ποταμού, όπου αναμένεται να βουτήξουν και δύτες, προκειμένου να ερευνήσουν κάποια από τα σημεία που υπέδειξαν κάτοικοι με μεγάλο βάθος και με το σκεπτικό ότι ίσως εκεί έχει εγκλωβιστεί το αυτοκίνητο. Το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας θα κάνει πτήση πάνω από την περιοχή, ενώ η βάρκα και το drone της ΕΜΑΚ «σκανάρει» το ποτάμι, σε ένα τμήμα περίπου 16 χιλιομέτρων μέχρι τη θάλασσα.

ΠΗΓΗ