Συνελήφθη 46χρονος για διαρρήξεις οικιών στην Θεσσαλονίκη

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης περιπτώσεις διαρρήξεων οικιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση συνελήφθη 46χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 17 μηνών για κλοπή.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 46χρονος το χρονικό διάστημα από 23-10-2018 έως 14-12-2018, διέπραξε 3 διαρρήξεις οικιών στο κέντρο της πόλης, παραβιάζοντας τις κλειδαριές των θυρών των διαμερισμάτων με τη χρήση ειδικού αντικλειδιού, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικά ποσά.

Σε έρευνα της οικίας του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, κλειδιά που χρησιμοποιούσε για το άνοιγμα των θυρών (πασπαρτού) ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα την νόμιμη κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες έκνομες ενέργειες.