ΤΩΡΑ: Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Σχιστό

άδειες οπλοφορίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό ενός ασημί Peugeot στο οποίο επιβαίνουν τρεις άνδρες οι οποίοι νωρίτερα έβαλαν με όπλο κατά αστυνομικών κατά τη διάρκεια καταδίωξης στη λεωφόρο Σχιστού

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης όταν δόθηκε σήμα σε ομάδα του Κερατσινίου να σπεύσει στη συμβολή των οδών Χριστοπούλου και Ειρήνης καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη διάρρηξη. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο με περιπολικό και τότε έκπληκτοι παρατήρησαν τρία άτομα να τρέχουν προς ένα μικρό ασημί αυτοκίνητο Peugeot.

Ξεκίνησε καταδίωξη στους δρόμους της Αμφιάλης και, μετά από λίγα λεπτά, ο οδηγός του αυτοκινήτου κατάφερε να χαθεί στα στενά. Λίγο παρακάτω ωστόσο εντοπίστηκε από άνδρες της Ασφάλειας Περάματος στη λεωφόρο Σχιστού. Οι αστυνομικοί άρχισαν να καταδιώκουν το όχημα και τότε οι δράστες έβγαλαν όπλα και άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος τους. Οι αστυνομικοί απάντησαν στους πυροβολισμούς και επικράτησε πανικός.

Από την ανταλλαγή πυροβολισμών δεν υπήρξε τραυματισμός αστυνομικού, ενώ άγνωστο παραμένει αν έχει τραυματιστεί κάποιος εκ των τριών επιβαινόντων του Peugeot καθώς ακόμη βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό τους.