Αντρες της ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν άμεσα τέσσερις ληστές στη Θεσσαλονίκη

Στην αυτόφωρη σύλληψη τεσσάρων δραστών ληστείας που έλαβε χώρα σε βάρος ημεδαπών σε διαμέρισμα στην περιοχή της Τούμπας, προχώρησαν αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς και έναν ημεδαπό άντρα, ηλικίας 35, 47, 25 και 36 ετών αντίστοιχα, για τους οποίους σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι, μεσημβρινές ώρες χθες (07-02-2019), έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, αιφνιδίασαν 63χρονο άντρα κατά την είσοδό του σε διαμέρισμα, όπου διαμένει στην περιοχή της Τούμπας και με χρήση σωματικής βίας, αφού ακινητοποίησαν τον ίδιο και δύο γυναίκες που βρισκόταν εντός της οικίας, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Άμεσα κινήθηκαν αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι ακινητοποίησαν τους τέσσερις δράστες που προσπάθησαν να διαφύγουν πηδώντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματος σε ακάλυπτο χώρο της οικοδομής.

Σημειώνεται ότι, στην κατοχή τους βρέθηκε το κλεμμένο χρηματικό ποσό, το οποίο και αποδόθηκε στον παθόντα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.