Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη δράση του έκφυλου νοσηλευτή στη Δράμα

Να πληρώσει ο έκφυλος νοσηλευτής για όσα έκανε στην κόρη τους ζητούν οι γονείς της όμορφης φοιτήτριας που έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεών του στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας Χαράλαμπο Αποστολίδη, που μίλησε στην Espresso, στο σπίτι και στο αυτοκίνητο του νοσηλευτή που κατηγορείται ότι έδωσε αναισθητικό dormicum στη νεαρή κοπέλα, βρέθηκαν ακόμη δύο χάρτινες συσκευασίες των πέντε φιαλιδίων που ήταν άδειες.

Το ερώτημα είναι που χρησιμοποιήθηκαν αυτά, Σε ασθενείς; Σε κοπέλες με τις οποίες έβγαινε. Οφείλει να εξηγήσει τι τα έκανε, λέεο ο κ. Αποστολίδης. Μία από τις τρεις ασθενείς που βρισκόταν στο θάλαμο μίλησε για όσα έγιναν όταν μπήκε στο θάλαμο ο νοσηλευτής.

«Μπήκε και έκλεισε το παραβάν. “Εσύ δεν θα κοιμηθείς Ποιος θα μείνει μαζί σου” ρώτησε. “Η μαμά” απάντησε εκείνη. “Θα σου βάλω ηρεμιστικό” τον άκουσα να λέει και μετά άκουσα το κορίτσι να πνίγεται. Ο τύπος ήταν μπροστά της προσπαθούσε να ανέβει στο κρεβάτι της».

Όταν η μητέρα της 23χρονης κοπέλας επέστρεψε η ασθενής περιέγραψε όλα όσα είχε δει και της είπε να φωνάξει την αστυνομία.

Σοκαρισμένη η μητέρα προσπαθούσε να ξυπνήσει το παιδί της. Τηλεφώνησε στο σύζυγό της ο οποίος είχε φύγει 15 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα με τη μικρότερη κόρη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα καταλάβαινε τι συνέβαινε μέχρι που αισθάνθηκε κάψιμο στη φλέβα και έπεσε σε καταστολή. Σύμφωνα με την οικογένεια οι γιατροί προσπαθούσαν να την επαναφέρουν και ο νοσηλευτής δεν έλεγε τι της έχει χορηγήσει. Τελικά η κοπέλα άρχισε να συνέρχεται δύο ώρες μετά…

Στον ανακριτή οδηγήθηκε χθες εκ νέου ο νοσηλευτής που φέρεται να νάρκωσε και να ασέλγησε σε 22χρονη, λίγη ώρα μετά, που η νεαρή κοπέλα είχε βγει από την αίθουσα του χειρουργείου.

Σύμφωνα με δηλώσεις στην dramini.gr του δικηγόρου της οικογένειας, της 22χρονης, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες αλλά του ασκήθηκε και συμπληρωματική δίωξη γιατί ήταν υπάλληλος . Για το νέο αυτό στοιχείο ο νοσηλευτής, με τον δικηγόρο του ζήτησαν και πήραν εκ νέου 24ωρη προθεσμία για απολογία.

Έτσι ξαναβρέθηκε ενώπιων των ανακριτικών αρχών απολογούμενος. Μετά το πέρας τις διαδικασίας ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος με τις εξής κατηγορίες: Κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατάχρηση σε ασέλγεια (αποδεχόμενος ο ανακριτής ότι δεν υπάρχει καμία σωματική επαφή), υπεξαίρεση από την υπηρεσία, έκθεση σε κίνδυνο και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Από τη μεριά των γονιών της κοπέλας, το κύριο μέλημα τους είναι να ξεπεράσει το σοκ που έπαθε το παιδί τους όσο το δυνατόν συντομότερα και να τιμωρηθεί αυτός ο άνθρωπος. Η 22χρονη κοπέλα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Δράμας. Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες μέρες δέχτηκε ψυχική υποστήριξη από ψυχολόγο.

Η είδηση που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, συγκλονίζει και τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, του νοσοκομείου Δράμας, οι οποίοι σοκαρισμένοι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.