Πάτρα : Λήστεψαν ηλικιωμένη στο σπίτι της

05/02/2019 10:21

Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στην Πάτρα, για να εντοπίσουν τους τρεις αδίστακτους «Νταήδες» που απείλησαν να σκοτώσουν στο ξύλο μια ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη για να αρπάξουν τις οικονομίες της, που δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητες.

Οι τρεις άγνωστοι κακοποιοί που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους διέρρηξαν το σπίτι της άτυχης γυναίκας σε ένα προάστιο της Πάτρας, τα ξημερώματα της Δευτέρας, την ώρα που εκείνη κοιμόταν στο υπνοδωμάτιό της. Την ξύπνησαν βίαια και άρχισαν να της ζητούν χρήματα, απειλώντας ότι θα την χτυπούσαν μέχρι θανάτου αν δεν τους έδινε.

Τρομοκρατημένη η γυναίκα, αναγκάστηκε να τους δείξει που φύλαγε χρήματα για ώρα ανάγκης και οι δράστες άρπαξαν μετρητά ύψους 3.500 ευρώ. Στη συνέχεια, έσπευσαν να εξαφανιστούν χωρίς η ηλικιωμένη να δει αν είχαν κάποιο μέσο μεταφοράς έξω από το σπίτι. Οι αστυνομικοί που διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων.

ΠΗΓΗ

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης