Αγρίνιο:Προφυλακίστηκε για ασέλγεια σε ανήλικη

Στις φυλακές Γρεβενών οδηγήθηκε ο 65χρονος από το Θέρμο που κατηγορείται για ασέλγεια σε 17χρονη. Ο 65χρονος απολογήθηκε στον Ανακριτή μετά από αναβολή που ζήτησε και αποφασίστηκε να οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Συνελήφθη στο σπίτι του σε χωριό του Θέρμου, μετά από καταγγελία της μητέρας της 17χρονης, που έκανε λόγο για αποπλάνηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Ο δικηγόρος του Βασίλης Νουλέζας σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφει μεταξύ άλλων:

«…Oυδέποτε διανοήθηκε να τελέσει ασελγείς πράξεις σε βάρος της 17χρονης και βρέθηκε προ τελεσμένων γεγονότων όταν ενημερώθηκε πως η 17χρονη έρχονταν να τον βρει……Πληρώνει την καλοσύνη και την φιλευσπλαχνία του».

«Ο εντολέας μου σημειώνει, αρνείται ότι ενήργησε ασελγείς πράξεις στην 17χρονη που είχε συστηθεί από την αρχή της μεταξύ τους επικοινωνίας ως 18χρονη παραπλανώντας τον. Οποιαδήποτε ενέργεια ανάγεται στην γενετήσια σφαίρα και αντικειμενικά προσβάλλει το κοινό αίσθημα της αιδούς και των ηθών δεν έλαβε χώρα μεταξύ τους…….Βρέθηκε προ τετελεσμένων. Ειδοποιήθηκε από την ίδια που αναχώρησε με το ΚΤΕΛ Κέρκυρας να την παραλάβει μεταμεσονυκτίως. Επικοινωνούσε απο την αρχή και με την μητέρα της έχοντας γίνει σχεδόν οικογενειακός φίλος.
Μεριμνούσε μάλιστα μιλώντας με την πατέρα της που την αναζητούσε για την άμεση επιστροφή της…..
Δεν γνώριζε ότι είχε να κάνει με ανήλικη. Πληρώνει την αφέλεια, την ανθρωπιά του, την καλοσύνη του και την φιλευσπλαχνία του. Δεν υπήρξε εκ μέρους του ερωτική επιθυμία η πρόθεση. Ουδέποτε διανοήθηκε να την αγγίξει, άλλωστε έχει την ηλικία της εγγονής του η 17χρονη από την Κέρκυρα. Περισσότερο ήθελε να την συμβουλεύσει κατόπιν πρόσκλησης της για την μουσική, το τραγούδι και την επαγγελματική σταδιοδρομία της στο χώρο της μουσικής και του τραγουδιού που η νεαρή τόσο αγαπά. Ηθελε να την στηρίξει ηθικά». …..και καταλήγει:..» Ο εντολέας μου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πιο συγκεκριμένα πολιομυελίτιδας, ατροφίας κάτω άκρου και ανικανότητας».

Νίκη Παπαδούλα

ΠΗΓΗ