Πως έφτασαν στον 32χρονο Αλβανό δολοφόνο οι αρχές; Όλο το χρονικό…

Μετά από 18 μέρες αγωνίας και ανθρωποκυνηγητού από τις Αρχές, αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 35χρονο αλβανικής καταγωγής, Τζέιμς Λέσι, ο οποίος αφού φέρεται να σκότωσε την πρώην σύζυγό του, άρπαξε τον τετράχρονο γιο τους Φοίβο και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τηλεφώνημα ενός 75χρονου ήταν αυτό που κατάφερε να οδηγήσει τους αστυνομικούς στην καλύβα κοντά στην περιοχή της Ορμυλίας, όπου ο 35χρονος διατηρούσε τα μελίσσια του.

Ο ηλικιωμένος άνδρας κατήγγειλε στις Αρχές πως είδε τον 35χρονο με τον μικρό Φοίβο να περιφέρεται σε ελαιώνες κοντά στο χωριό, γεγονός που κινητοποίησε εκ νέου τις Αρχές για έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι όλες αυτές τις ημέρες οι έρευνες των Αρχών είχαν επικεντρωθεί στην περιοχή, καθώς αξιωματικοί επέμεναν ότι δεν έχει καταφέρει να διαφύγει στην Αλβανία, όπως είχε εκτιμηθεί αρχικά.

Ο 4χρονος Φοίβος, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται ήδη με τον παππού του και τον θείο του, ενώ ο Τζέιμς Λέσι συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα.