Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 23χρονου που με τη βια εξανάγκασε 16χρονη μαθήτρια σε ασελγείς πράξεις

Προφυλακιστέος κρίθηκε με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέα και Ανακριτή, o 23χρονος από τον Πειραιά, οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 16χρονης την οποία γνώρισε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών

Ο 23χρονος Πειραιώτης, γνώρισε την ανήλικη μαθήτρια μέσω τις συγκεκριμένης διαδικτυακής εφαρμογής, η οποία είναι κατάλληλη για γνωριμίες ζευγαριών. Από εκεί και ενώ απέκτησε την εμπιστοσύνη της, την έπεισε να έχουν συνομιλίες γύρω από το σεξ.

Στην συνέχεια ο 23χρονος, έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο του. Άρχισε να τρομοκρατεί την ανήλικη ότι θα διαδώσει σε γείτονες και συγγενείς της τις συνομιλίες αλλά και ψεύδη σχετικά με την σεξουαλική και ερωτική ζωή τις κοπέλας, στην περίπτωση που ίδια δεν δεχθεί να βρεθούν από κοντά.

Η 16χρονη, τρομοκρατημένη υπέκυψε στης απειλές και τα ψεύδη του 23χρονου, με αποτέλεσμα να βρεθούν τελικά σε μια πλατεία του Πειραιά, αρχές Ιανουαρίου του 2019, όπου ο συγκεκριμένος άνθρωπος ασκώντας βία στο τρομοκρατημένο παιδί, το εξανάγκασε να προβεί σε συγκεκριμένες ασελγείς πράξεις, ευτυχώς χωρίς να επιχείρησει να την βιάσει.

Η 16χρονη κοπέλα, πίστεψε πως μετά τον εφιάλτη που έζησε στην πλατεία όπου συναντήθηκε με τον 23χρονο το μαρτύριο της θα τελείωνε εκεί. Δυστυχώς, έκανε λάθος καθώς λίγες μέρες μετά το σοβαρό περιστατικό, ο 23χρονος επανήλθε επίσης μέσω τις συγκεκριμένης εφαρμογής και μάλιστα πιο αγριεμένος, ζητώντας από την ανήλικη μαθήτρια να βρεθούν εκ νέου και μάλιστα να έχουν μια ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή.

Μάλιστα, απείλησε την ανήλικη πως πλέον γνωρίζει το σπίτι της και θα την επισκεφθεί, εάν η ίδια δεν εμφανιστεί στο ραντεβού.

Η κοπέλα τρομοκρατημένη δεν πήγε στο νέο ραντεβού που τις έκλεισε ο αδίστακτος 23χρονος, με αποτέλεσμα όταν επέστρεψε στο σπίτι της, λίγο πριν φτάσει έξω από την κατοικία της, να δει τον 23χρονο, μαζί μ’ έναν φίλο του να την περιμένει απ’ έξω.

Τρομοκρατημένη η κοπέλα αμέσως έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους δυο νεαρούς, και πήγε κατευθείαν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου κατήγγειλε τον 23χρονο άνδρα με το όνομα Νικόλας.

Αστυνομικοί πήγαν στο σημείο, πλην όμως ο 23χρονος είχε προλάβει και είχε φύγει μαζί με το φίλο του. Ωστόσο δεν κατάφερε να ξεφύγει από την σύλληψη, καθώς αστυνομικός τις ΔΙ.ΑΣ. που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας εκείνη την ώρα, αλλά ήξερε το περιστατικό καθώς η καταγγελία έγινε λίγο πριν αλλάξει η βάρδια, εντόπισε τυχαία το δράστη και τον προσήγαγε στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και τον αναγνώρισε η 16χρονη κοπέλα με αποτέλεσμα την σύλληψη του.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιώς, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός ημεδαπού, που συνελήφθη στις 23-1-2019 στον Πειραιά, κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού και της απειλής, σε βάρος ανήλικου θύματος.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον (επίθ.) ΓΙΑΟΥΠΛΑΡΗ ( JAUPLLARI ) (ον.) ENTY ( EDI ) του Στυλιάν ( Stilian ) και της Μαρίνα, γεννηθέντα στις 5-10-1996 στον Πειραιά.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 30-7-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων, σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4172265 του Τμήματος Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.