Πάτρα : Παράταση προστίμου 30.000 ευρώ σε κτηνοτρόφο

29/01/2019 14:13

Μέχρι τον Οκτώβριο του 2019, θα περιμένει ένας κτηνοτρόφος, που κατηγορείται για παράνομη σφαγή ενός αρνιού πέρυσι το Πάσχα, για να εκδικαστεί η υπόθεσή του, που αναβλήθηκε χθες.

Ο 65χρονος κτηνοτρόφος, εντοπίστηκε από την αστυνομία να σφάζει ο ίδιος ένα αρνί, ιδιοκτησίας του. Οι αρχές επειδή δεν πήγε στο σφαγείο, του επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο 30 χιλιάδων ευρώ.

Ο κατηγορούμενος, δήλωσε ότι έσφαξε το αρνί το Μεγάλο Σάββατο, τηρώντας τις παραδόσεις και χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν παράνομη η πράξη του. Το καλοκαίρι, η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Πάτρας ενημέρωσε τον κτηνοτρόφο με κλήτευμα ότι θα πρέπει στις 28 Ιανουαρίου 2019, να παρουσιαστεί στο δικαστήριο με την κατηγορία ότι κατά παράβαση της νομοθεσίας, έσφαξε το αρνί και το τοποθετησε στο πόρτ παγκάζ του αυτοκινήτου του, για να το μεταφέρει από τη στάνη στο σπίτι του, για προσωπική κατανάλωση.

Ο 65χρονος, απευθύνθηκε και στο δήμο Πατρέων, αρμοδιότητα του οποίου είναι η είσπραξη του προστίμου, διαμαρτυρόμενος για το υπέρογκο ποσό.

ΠΗΓΗ

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης