Πυροβόλησε τον εργοδότη της φίλης του γιατί απαίτησε επιστροφή του δώρου Χριστουγέννων

Επιχειρηματίας στην Πάτρα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καθώς τον πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο ο φίλος της υπαλλήλου του, από την οποία απαιτούσε να του επιστρέψει το δώρο των Χριστουγέννων, ύψους 150 ευρώ.

Ο  22χρονος φερόμενος ως δράστης είχε μεταβεί στην  επιχείρηση του θύματος προκειμένου να λήξει το θέμα και να ζητήσει από τον εργοδότη της να μην έχει τέτοιες απαιτήσεις, ενώ συγχρόνως συμφώνησε μαζί του, να υπογράψει την οικειοθελή αποχώρηση της από την επιχείρηση.

Ωστόσο σύμφωνα με την πλευρά του φερόμενου ως θύτη, όταν επετεύχθη συμφωνία, ο ιδιοκτήτης τον έβρισε. Έτσι εκείνος εκνευρίστηκε, το σπίτι του, πήρε το αεροβόλο όπλο και επέστρεψε στην επιχείρηση του όπου και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο κεφάλι.

Ο 22χρονος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Open περιγράφει τους εκβιασμούς που δεχόταν η σύντροφός του για να επιστρέψει το επίδομα. Αποκάλυψε, επίσης, ότι προτού τον πυροβολήσει, ο επιχειρηματίας τον είχε γρονθοκοπήσει.

«Μου έκανε νόημα να κατέβουμε κάτω στο υπόγειο όπου σε αυτόν τον χώρο δεν υπήρχαν κάμερες. Όπως κάθομαι ανυποψίαστος να υπογράψω το χαρτί παραίτησης, ξαφνικά μου λέει να ζητήσω συγγνώμη για όλο αυτό. Ξαφνικά μου δίνει γροθιά στον ώμο, όπου ξέρει ότι είχα πρόβλημα. Εδώ και δύο μήνες έχω κάνει ένα χειρουργείο στον ώμο, έχω βάλει σίδερα. Παραλύει το χέρι μου, με πιάνει κεφαλοκλείδωμα, με πετάει πάνω σε κάτι ράφια, εγώ να πονάω πάρα πολύ και μου πατάει με δύναμη το κεφάλι πάνω στον τοίχο», είπε, μεταξύ άλλων, για το περιστατικό ο νεαρός φίλος της υπαλλήλου. .

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη υπόθεση με την υπάλληλο, όπως και άλλες υποθέσεις εργαζομένων, στην επιχείρηση, απασχολούν τόσο το Εργατικό Κέντρο όσο και την Επιθεώρηση Εργασίας, Κι αυτό γιατί υπάρχουν αναφορές άλλων επίσης εργαζόμενων στη συγκεκριμένη επιχείρηση, οι οποίοι καταγγέλλουν, ότι τους ζητάνε να επιστρέψουν τα χρήματα από το δώρο Χριστουγέννων που τους κατεβλήθη ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις οφειλών καταβολής μισθοδοσίας που φτάνουν τους δύο και τρεις μήνες.

ΠΗΓΗ