Οδεύει προς το αρχείο η δίκη της απαγωγής Λεμπιδάκη

Σημαντική εξέλιξη στη δίκη για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, καθώς η εισαγγελέας αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο η υπόθεση να μπει στο αρχείο.

Όπως είπε στην αγόρευση της η εισαγγελέας, οι μάρτυρες δεν αναγνωρίζουν στο πρόσωπο κανενός από τους σημερινούς κατηγορούμενους ως κάποιον από τους δράστες της αρπαγής που έγινε μπροστά τους.

Ο ίδιος ο κ. Λεμπιδάκης αρνείται, όπως σημείωσε η εισαγγελέας, να τους περιγράψει. Η εισαγγελέας πρόσθεσε πως ο επιχειρηματίας θα μπορούσε να λογοδοτήσει για ψευδορκία, κάτι που δε θα συμβεί όμως καθώς τελεί, όπως και η οικογένεια του, υπό καθεστώς φόβου.

Επιπλέον, η εισαγγελέας προχώρησε και σε μια αποκάλυψη σε ότι αφορά το μέγεθος του κινδύνου που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει η οικογένεια του επιχειρηματία, και αναφέρθηκε σε δολιοφθορά που διαπιστώθηκε στο αυτοκίνητο που ανήκει στο γιο του Ηρακλειώτη επιχειρηματία και, όπως διευκρίνισε, ακόμη δεν έχει εξιχνιαστεί.

Η εκδίκαση της υπόθεσης στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτη συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες.

ΠΗΓΗ