Φρίκη στο Ηράκλειο: Σκότωνε σκυλιά και τα έκρυβε στην αποθήκη του σπιτιού της

Μια 75χρονη γυναίκα σκόρπισε το θάνατο ρίχνοντας φόλες σε χωριό του Αρκαλοχωρίου. Δύο σκυλιά βρήκαν φρικτό θάνατο το πρωί στο χωριό Πανόραμα, ενώ άλλα δύο δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή…
Μια 75χρονη γυναίκα σκόρπισε το θάνατο ρίχνοντας φόλες σε χωριό του Αρκαλοχωρίου. Δύο σκυλιά βρήκαν φρικτό θάνατο το πρωί στο χωριό Πανόραμα, ενώ άλλα δύο δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή.

Οι κάτοικοι της περιοχής είδαν την ηλικιωμένη την ώρα που μάζευε τα νεκρά ζώα. Τα έβαλε σε ένα τσουβάλι και στη συνέχεια τα έκρυψε στην αποθήκη του σπιτιού της.

Ο ιδιοκτήτης των σκύλων ειδοποίησε την αστυνομία, άνδρες της οποίας, βρήκαν τα νεκρά ζώα στην αποθήκη του σπιτιού, τα οποία και αναμένεται να εξεταστούν προκειμένου να εξακριβωθεί ότι ο θάνατος τους οφείλεται σε δηλητηρίαση.

Η ίδια δεν ήθελε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στο Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου κάτι που έκανε ο ηλικιωμένος σύζυγος της.

Όπως αναφέρει η Ζωόφιλη δράση στην σελίδα της στο facebook η 75χρονη ισχυρίστηκε ότι προχώρησε σε αυτήν την πράξη επειδή τα σκυλιά έτρωγαν τις κότες της.

ΠΗΓΗ