Πορεία εργαζομένων στα ΕΛ.ΤΑ: Κλειστές Πατησίων – Σταδίου

23/01/2019 12:43

Με κεντρικό σύνθημα «Όχι στην διάλυση και απαξίωση των ΕΛΤΑ», η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών πραγματοποιεί πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.
Νωρίτερα εργαζόμενοι στα ΕΛ.ΤΑ. απ’ όλη την Ελλάδα, συγκεντρώθηκαν στο θέατρο Αλφα. Ζητούν να μην κλείσουν τα καταστήματα και να μην χαθεί καμία θέση εργασίας.

Εργαζόμενοι στα ελληνικά ταχυδρομεία αντιδρούν στην περαιτέρω συρρίκνωση των ΕΛΤΑ και τις απολύσεις προσωπικού, καταγγέλλουν τις προσπάθειες του υπερταμείου και της διοίκησης του οργανισμού για την προωθούμενη μείωση πάνω από 2.300 και πλέον θέσεων εργασίας και το κλείσιμο 250 καταστημάτων και την υποβάθμιση της ταχυδρομικής εξυπηρέτησης σύμφωνα με όσα ορίζει το πλάνο «βιωσιμότητας» του οργανισμού.

Όπως υποστηρίζουν η ταμειακή ρευστότητα των ΕΛΤΑ θα ήταν σε καλύτερο επίπεδο, εάν το ελληνικό δημόσιο αποπληρώνει της οφειλές του για την παροχή υπηρεσιών των ΕΛΤΑ που είναι πάνω από 250 εκατομμύρια ευρώ.

ΠΗΓΗ

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης