Μετά από 20 σχεδόν χρόνια η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών άλλαξε γραφεία και από την ιστορική έδρα της Χαλκοκονδύλη 37 η οποία στέγαζε και τα γραφεία της ιστορικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, μετεγκατασταθήκαμε στην οδό Καρύστου 3 και Πανόρμου  στους Αμπελοκήπους. Όπως όλα τα ωραία στη ζωή κάποτε τελειώνουν έτσι και η αλλαγή των γραφείων μας κρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιου επιβεβλημένη.

Την Τρίτη 15-1-2019 έγινε ο αγιασμός των νέων γραφείων μας και εξ’ αφορμής αυτού κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ένωσής μας. Στην εκδήλωση, η οποία στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία παρευρέθηκαν:

Από την Πολιτική Ηγεσία  εκ μέρους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. η Βουλευτής κ. ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ Γιώτα, εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας ο Βουλευτής και Τέως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. ΚΙΚΙΛΙΑΣ Βασίλης, ο πρώην Βουλευτής κ. ΠΛΕΥΡΗΣ Αθανάσιος, ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας κ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Νίκος, η Πολιτευτής κ. ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ Ιωάννα, εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής η υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη Βουλευτής  κ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Εύη, ο Βουλευτής κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ Κώστας και εκ μέρους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη κ. ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Ευστάθιος.

Από την Φυσική Ηγεσία ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου Αντιστράτηγος κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Ανδρέας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος κ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας, ο Διοικητής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής Ταξίαρχος κ. ΚΑΝΕΛΛΟΣ Γεώργιος, ο Διοικητής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών Ταξίαρχος κ. ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ Αθανάσιος, ο Διοικητής της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής Ταξίαρχος κ. ΣΑΝΙΔΑΣ Παρασκευάς, ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. Ταξίαρχος κ. ΓΚΑΡΙΛΑΣ Ελευθέριος, ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ Δημήτριος.

Μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους:

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας κ. ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος, o Aντιπρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Υ. κ. ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ Σταύρος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ., Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Ακαρνανίας και Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσής Αθηνών κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος, ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής κ. ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος, ο Γενικός Γραμματέας της  Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κανέλλος, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής κ. ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ Ευάγγελος, τα Προεδρεία των Ενώσεων Βορειοανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Πειραιά, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας, Καβάλας, Κιλκίς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής κ. ΜΑΓΟΥΛΑΣ Αθανάσιος και ο Γενικός Γραμματέας κ. ΣΠΥΡΑΚΟΣ Αθανάσιος, οι Τέως Πρόεδροι της Ένωσης Αττικής κ.κ. ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης και ΓΟΓΟΛΟΣ Δημοσθένης, ο Τέως Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αθηνών κ. ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος και  ο Τέως Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. ΓΕΩΡΓΑΤΖΗΣ Δημήτριος.

Επίσης παρευρέθηκε ο Γενικός Αρχηγός του Παναθηναϊκού και εντεταλμένος Σύμβουλος του Ομίλου Γιαννακόπουλου κ. ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος καθώς και οι συνεργάτες από το δικηγορικό γραφείο του Νομικού Συμβούλου της Ένωσης Αθηνών κ. ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ Βάιου.

Θα θέλαμε ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε για την παρουσία του τον Πατέρα Ιωάννη ΚΟΚΚΩΝΗ, ο οποίος κάθε χρόνο ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας και ευλογεί την πίτα μας.

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν εδέσματα στους καλεσμένους μας και τους δόθηκε η ευκαιρία να ξεναγηθούν στα γραφεία μας για τα οποία όλοι επιβεβαίωσαν την αρτιότητά τους και την αισθητική τους.

Η ενωτική παρουσία όλων όσων έχουν προσφέρει στα συνδικαλιστικά δρώμενα της Ένωσής μας και η αύρα των νέων γραφείων δίνει στην ενεστώσα Διοίκηση του Σωματείου τη σταθερή βάση για νέους δυναμικούς αγώνες απέναντι στα προβλήματα που έρχονται.

 

Για το Δ.Σ.

– Ο –                                                                                  – Ο –

                  Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας

ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                                             ΡΗΓΑΣ Νικόλαος