Χειροπέδες σε Ρομά – Έκλεψε τον κουμπαρά που ήταν για τα ορφανά

Άρπαξε τον κουμπαρά με τα χρήματα μέσα από κεντρικό ζαχαροπλαστείο της πόλης – Τον έπιασαν λίγο αργότερα, αλλά τα χρήματα και ο κουμπαράς είχαν κάνει φτερά.

Ο λόγος για έναν 23χρονο ρομά, ο οποίος λίγο πριν τις 7:00′ το απόγευμα του Σαββάτου μπήκε σε κεντρικό ζαχαροπλαστείο στην πλατεία Πάρκου και μπροστά στα έκπληκτα μάτια υπαλλήλων και πελατών άρπαξε τον κουμπαρά με τα χρήματα και έγινε καπνός.

Ο κουμπαράς είχε μέσα 500€ και ήταν τοποθετημένος σε εμφανές σημείο για να μπορούν οι πελάτες που επιθυμούσαν να αφήνουν χρήματα που προοριζόταν για το ορφανοτροφείο θηλέων, όπως έγραφε και ο κουμπαράς.

Η υπάλληλος μόλις συνήλθε από το πρώτο σοκ ενημέρωσε αμέσως το “100” που έδωσε σήμα και περιγραφή του δράστη στους αστυνομικούς που ήταν στο κέντρο της πόλης εκεινη τη στιγμή.

Πράγματι υπήρξε άμεση κινητοποίηση και λίγα λεπτά αργότερα ο θρασύτατος κλέφτης εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 23χρονος ρομά όμως είχε προλάβει να ξεφορτωθεί τα χρήματα και τον κουμπαρά τα οποία δεν βρέθηκαν.

Πηγή