Λαμία: Ο Αστυνομικός Διευθυντής τον έπιασε με το χέρι στην τσέπη του παππού

17/01/2019 23:53

Ώρα 10:50’ στην ηλιόλουστη πλατεία Πάρκου Λαμίας, το πρωί της Πέμπτης (17/1/19).

Οι θαμώνες του κεντρικότερου σημείου της Φθιωτικής πρωτεύουσας παρακολουθούν, έναν «αξιωματικό με χρυσά» να προσεγγίζει και να πιάνει από το χέρι έναν νεαρό Ρομά που κάθεται στο παγκάκι δίπλα και δεξιά από έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Από αριστερά του ηλικιωμένου, κάθεται επίσης ένας νεαρός Ρομά.

Δευτερόλεπτα νωρίτερα, η όχι και τόσο συνηθισμένη παρέα, είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του Αστυνομικού Διευθυντή, Μιχάλη Τσάτση ο οποίος εδώ και μέρες βρίσκεται στην πλατεία πρωί και απόγευμα, με την υπηρεσιακή του στολή ή ακόμη και με πολιτικά, έχοντας βάλει το προσωπικό στοίχημα ότι θα «καθαρίσει» το Πάρκο από τους παραβατικούς θαμώνες του!

(Στην επόμενη φώτο βλέπουμε τον Αστυνομικό Διευθυντή να μιλά με ηλικιωμένους και επαγγελματίες).

Ο Διευθυντής της ΔΑ Φθιώτιδας, δεν περιορίστηκε στις ενισχυμένες περιπολίες των σταθμών στην πλατεία και με κάθε ευκαιρία κάνει την εμφάνισή του ο ίδιος στο σημείο.

Αυτή τη φορά έπεσε προσωπικά πάνω στην προσπάθεια των δύο νεαρών να κλέψουν τον παππού.

Ο εκ δεξιών μόλις είχε βάλει το χέρι στην τσέπη του παππού από όπου έκλεψε ένα πακέτο τσιγάρα, νομίζοντας ότι είναι πορτοφόλι. Την ώρα που ετοιμαζόταν να το «πασάρει» στον άλλον πιτσιρίκα της παρέας, ο Αστυνομικός διευθυντής του έπιασε το χέρι και μαζί με τον φίλο του τον προσήγαγε στην Ασφάλεια Λαμίας.

Αυτή τη φορά έτυχε να είναι ένα πακέτο τσιγάρα. «Τα λεφτά μου δεν μπορούσαν να τα βρουν εκεί που τα βάζω», είπε στο LamiaReport ο παππούς βγάζοντας από ένα εσωτερικό ρούχο και από μία εσωτερική τσέπη τα 15 ευρώ που είχε πάνω του, σχεδόν δακρυσμένος. Όπως μας είπε είναι μόνος του και η βόλτα στο Πάρκο είναι από τα τελευταία πράγματα που του έχουν απομείνει. Και εκεί όμως δεν μπορεί να ησυχάσει…

Λίγη ώρα αργότερα ένας άλλος ηλικιωμένος, αναγνώρισε στο πρόσωπο δύο νεαρών κοριτσιών Ρομά, τις κοπέλες που πριν μερικές μέρες προσπάθησαν να τον κλέψουν και ενημέρωσε τους αστυνομικούς που περιπολούσαν στο σημείο. Και αυτές πήραν το δρόμο για το Τμήμα.

Είναι γνωστό, ότι δεν φτάνει μόνο η καταστολή. Συλλήψεις πολλές, μα πάρα πολλές, έχουν γίνει και στο κοντινό και στο πιο μακρινό παρελθόν. Σχηματίζεται δικογραφία και μετά από λίγη ώρα αφήνονται ελεύθεροι για να ξανασυλληφθούν λίγο αργότερα. Και για πιο σοβαρά πράγματα…

Ευχή κάθε νομοταγή πολίτη είναι το στοίχημα να κερδηθεί από τον Αστυνομικό Διευθυντή. Ή αλλιώς να είναι αυτός που θα έχει μεγαλύτερη υπομονή και επιμονή για δράση εντός της πλατείας Πάρκου.

Πηγή: lamiareport.gr

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης