Στο εδώλιο οι επιτήδειοι συγγενείς που ροκάνισαν 1.500.000 €

Ένας 63χρονος Λαρισαίος ζει ξανά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το 2011 στη δίκη που ξεκίνησε (και αναβλήθηκε) στη Λάρισα για την πολύκροτη υπόθεση της κλοπής 4.600 λιρών!

Και γιατί οι λίρες (αξίας 1.500.000 ευρώ!) που έκρυβε μέσα σε πλαστικό δοχείο στο υπόγειο του σπιτιού του στην Πύλη Τρικάλων έκαναν «φτερά» καθώς το μυστικό του διέρρευσε!

Η μεγάλη κλοπή απασχόλησε την τοπική κοινωνία λόγω του ιλιγγιώδους ποσού αλλά και του γεγονότος ότι κατηγορήθηκαν συγγενικά πρόσωπα του επιχειρηματία. Ύστερα από πολύμηνες έρευνες των αρχών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων, μίας 63χρονης, της 31χρονης κόρης της και των δύο γιων της 30 και 27 ετών.

Όπως είχε προκύψει, η 63χρονη κατηγορούμενη, από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2010 έως και τις 21 Μαρτίου 2011 που έγινε αντιληπτή η κλοπή, προχωρούσε τμηματικά στην αφαίρεσή των χρυσών λιρών, την ύπαρξη των οποίων γνώριζε λόγω συγγενικού δεσμού με το θύμα ο οποίος της είχε παραχωρήσει αντικλείδι του σπιτιού του.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, η 63χρονη πουλούσε τις λίρες και μεγάλο τμήμα των χρημάτων που εισέπραττε το κατέθετε σε κοινό λογαριασμό που είχε με τον 30χρονο και την 31χρονη. Η υπόθεση έφτασε στις δικαστικές αίθουσες στη Λάρισα αλλά η ακροαματική διαδικασία διακόπηκε για τις 15 Φεβρουαρίου λόγω αδιαθεσίας που αισθάνθηκε το 63χρονο θύμα.

ΠΗΓΗ