Χρήστος Συνδρεβέλης: «Τα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. ακινητοποιούνται στη μέση του δρόμου. Ακούει κανείς;»

09/01/2019 19:59

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο πλέον τα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. να ακινητοποιούνται στην μέση του δρόμου από μηχανικές βλάβες.

Πώς άλλωστε θα μπορούσε να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο, όταν δυστυχώς η ίδια η Πολιτεία αδυνατεί να εξοπλίσει το προσωπικό με εξοπλισμό και μέσα και αναγκάζονται οι συνάδελφοί μας, να εκτελούν τα καθήκοντά τους με ελλείψεις και με «απαρχαιωμένους στόλους οχημάτων».

Ακόμα ένα περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα τόσα… και ακόμα μια φορά υποχρεωμένοι να το καταγγείλουμε.

Η Πολιτεία, οφείλει να απολογηθεί σε αυτούς τους 4 συναδέλφους μας ,που αυτή την στιγμή βρίσκονται επί της Εγνατίας οδού, πλησίον των Ιωαννίνων με βλάβη στο υπηρεσιακό όχημα και με βαθμούς Κελσίου υπό του μηδενός ,αναμένοντας την οδική βοήθεια και να αντιληφθεί επιτέλους,ότι δεν χωρούν εκπτώσεις στην ασφάλεια και προστασία του Πολίτη.

Η ταλαιπωρία τους μεγάλη ,η υπομονή τους μεγαλύτερη…το εγχείρημα τους ένα!!! Να κατορθώσουν να φτάσουν από την Πελοπόννησο στην Κέρκυρα για διατεταγμένη Υπηρεσία με υπηρεσιακό όχημα ,που δεν αρμόζει στην υψηλή αποστολή του Καθήκοντος..

Είναι λυπηρό η Πολιτεία να απαντά στο φιλότιμο των συναδέλφων μας ,μόνιμα με ελλείψεις.

Εύχομαι στους συναδέλφους καλό κουράγιο και υπομονή και σύντομα να φτάσουν στον προορισμό τους για να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους.

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΉΣΤΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ ΔΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης