Όλο το χρονικό από το άγριο πιστολίδι το μεσημέρι στο Πέραμα (φωτός)

Ήταν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, όταν το “ντου” που περίμεναν πατέρας και γιος στο μικρό στενό της Σοφοκλή Βενιζέλου στην περιοχή του Περάματος έπεφταν ασταμάτητοι πυροβολισμοί, ενώ ταυτόχρονα ακούγονταν βρισιές. Στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τουλάχιστον έξι άτομα. Από δυο διαφορετικές οικογένειες. Γνώριμες των Αρχών για διάφορες υποθέσεις στο παρελθόν. Και οι δυο οικογένειες, από την περιοχή της Μάνης. Με “παλιά” προηγούμενα από… μοιρασιές όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν.

policenews_foto1

Καρτέρι “θανάτου”

Ο 60χρονος πατέρας και ο 25χρονος γιος του, δέχονται επίθεση με γροθιές, αλλά και πυροβολισμούς. Μια σφαίρα βρίσκει τον 25χρονο στο πόδι με αποτέλεσμα να έχει ακατάσχετη αιμορραγία. Οι σφαίρες πέφτουν βροχή και από την μεριά του πατέρα και γιου. Ούζι και ένα Scorpion κάνουν την μεγαλύτερη ζημιά. Ένα μαύρο Opel Corsa, γίνεται “σουρωτήρι”, ενώ ο οδηγός του ανταποδίδει τα πυρά μέσα από το αυτοκίνητο.

1

Κάλυκες βρέθηκαν σε ακτίνα 30 μέτρων

Δεκάδες κάλυκες από σφαίρες περισυνέλεξε το εγκληματολογικό από το μικρό στενό του Περάματος. Το σημερινό μεσημέρι, οι γείτονες της περιοχής, θα το θυμούνται για πολύ καιρό. Κάποιοι φοβούνται και για τα παιδιά τους. Ρωτούν τους αστυνομικούς, αν είναι ασφαλές πλέον να περνούν από το σημείο, υπό τον φόβο κάποιας εμπλοκής στο μέλλον. Κανείς δεν ξέρει…

2

“Αυτό δεν θα το αφήσουμε έτσι”

Τουλάχιστον 30 άτομα βρίσκονται στο ΑΤ Περάματος λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι. Όλοι γνωστοί των δυο από τους έξι εμπλεκόμενους. Και όλοι “θυμωμένοι”. Κάποιοι από αυτούς μονολογούν: “Αυτό δεν θα το αφήσουμε έτσι.”. Ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει ή είναι ο θυμός της στιγμής; Πραγματικά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να περιμένει.

Ο απολογισμός της εμπλοκής

Τέσσερις τραυματίες, δυο σοβαρά, πολλές σφαίρες και 4 όπλα στα χέρια των Αρχών.

3