Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: Το φορτηγάκι ήταν παγίδα και για άλλα κορίτσια

Νέα καταγγελία για τον τρόπο που δρούσαν οι δύο κατηγορούμενοι για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, έκανε σήμερα ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας.

Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις ότι η Δικαιοσύνη εξετάζει το ενδεχόμενο ο 19χρονος και ο 21χρονος να συνδέονται με τους τρεις φερόμενους ως βιαστές της Ελένης, το 2017, ο Γιάννης Τοπαλούδης αναφέρει και άλλη απόπειρα αποπλάνησης νεαρών κοριτσιών, δέκα μέρες πριν τη δολοφονία που συγκλόνισε το νησί.

Μιλώντας στην εφημερίδα Real, o πατέρας της φοιτήτριας κατηγορεί εκ νέου τις αρχές για συγκάλυψη και αναφέρεται σε ένα άγνωστο, μέχρι τώρα, περιστατικό με το βαν, που δράστες χρησιμοποίησαν και για τη μεταφορά της Ελένης στο εξοχικό της Λίνδου και αργότερα στη βραχώδη ακτή των πευκών όπου την έριξαν.

«Δεν έχω μιλήσει τυχαία για κύκλωμα (…) Έχω πληροφορίες ότι το βαν που χρησιμοποιήθηκε στην περίπτωση της κόρης μου, δέκα ημέρες πριν είχε θεαθεί σε κάποιο σημείο της Ρόδου, όπου οι δράστες προσπάθησαν να κάνουν κάτι παρόμοιο με κάποια άλλα νεαρά κορίτσια», λέει τώρα ο Γιάννης Τοπαλούδης.

«Δεν θα έπρεπε λοιπόν να ενδιαφερθεί η Ασφάλεια αν παγίδευαν κορίτσια στο λευκό βαν; Για αυτό λέω ότι υπάρχει πέπλο συγκάλυψης», προσθέτει, κάνοντας λόγο για κύκλωμα.

«Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να αναπαυθεί, να δικαιωθεί η ψυχούλα της (…)Είμαι σίγουρος και η Ελένη να μην υπήρχε – οι δράστες θα έφταναν σε αυτό το σημείο. Υπάρχει μία κλιμακούμενη εγκληματικότητα που κατέληξε σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα εις βάρος της κορούλας μας».

«Η δράση τους ήταν ανεξέλεγκτη και όλα τα σκέπαζε ένα πέπλο. Αυτό εκμεταλλεύονται κάποια παλιοτόμαρα, που έβρισκαν αθώα κορίτσια με τον τον τρόπο τους. Έπρεπε να είχαν ήδη καταδικαστεί και έτσι δεν δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Έπρεπε η ίδια η κοινωνία της Ρόδου να αποκαλύψει, να ξεσκεπάσει και να καταδικάσει τις πράξεις τους».