ΤΩΡΑ – Λήξη συναγερμού: Τα ΕΚΑΜ εισέβαλαν στο σπίτι που ήταν ταμπουρωμένος ο 60χρονος στον Άγιο Δημήτριο

άδειες οπλοφορίας

Στις 23:40 άνδρες των ΕΚΑΜ εισέβαλαν στο σπίτι όπου βρισκόταν οχυρωμένος 60χρονος πυροβολώντας. Ο άνδρας βρισκόταν οπλισμένος σε δωμάτιο του σπιτιού και σύμφωνα με πηγές είχε στρέψει το όπλο του στον εαυτό του.

Τελικά και μετά από συντονισμένη επιχείρηση των ΕΚΑΜ, ο άντρας αφοπλίστηκε και παραδόθηκε, ενώ μεταφέρεται με τη διαδικασία του αυτοφώρου στο Τμήμα Ασφαλείας.

Το χρονικό της υπόθεσης στον Άγιο Δημήτριο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία από αργά το απόγευμα, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί από διαμέρισμα, στον Άγιο Δημήτριο.

Περίοικοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, άνδρες της οποίας ερεύνησαν την περιοχή, βρήκαν κλειστό το σπίτι και δεν έλαβαν κάποια απόκριση όταν επιμόνως ρωτούσαν εάν βρισκόταν κάποιος μέσα σε αυτό και αποχώρησαν. Λίγο αργότερα όμως έπεσε και δεύτερος πυροβολισμός, αναστατώνοντας την γειτονικά, πέριξ της οδού Αιόλου.

Αστυνομικές δυνάμεις επέστρεψαν στο διαμέρισμα και έχουν περικυκλώσει το ακίνητο, εντός του οποίου βρίσκεται ένας ένοπλος άνδρας, ο οποίος, όπως περιγράφεται, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Αξιωματικοί της Αστυνομίας βρίσκονται σε διαπραγμάτευση με τον άνδρα, προσπαθώντας να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν να παραδώσει το όπλο του.

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί εάν υπάρχει άλλο άτομο μαζί του στο διαμέρισμα ή εάν έχει προκληθεί κάποιος τραυματισμός από τους πυροβολισμούς.