Ενέδρα θανάτου στην Καλλιθέα: Πού αναζητούν οι αστυνομικοί τους εκτελεστές του 52χρονου

05/01/2019 13:31

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η αστυνομία πίσω από την εκτέλεση του 52χρονου, έξω από το λέσχη στη συμβολή των οδών Ταγματάρχη Πλέσσα και Δημοσθένους στην Καλλιέα.

Από το βράδυ της Παρασκευής (4/1/2019) στις αστυνομικές αρχές έχει σημάνει συναγερμός, με τους άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών να προσπαθούν να συνδέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ για να φτάσουν στους δράστες της εγκληματική ενέργειας.

Η δολοφονία σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έγινε λίγα λεπτά πριν τις οκτώ χθες το βράδυ, όταν ο 52χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητο του και κινήθηκε προς την λέσχη. Τρία άτομα του είχαν στήσει καρτέρι με τον ένα από αυτούς να επιβαίνουν σε μοτοσυκλέτα.

Τότε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τον πλησίασε ένας εκ των τριών ανδρών, τον πυροβόλησε τρεις φορές και τράπηκε σε φυγή. Οι δύο σφαίρες βρήκαν το θύμα στο στήθος και η τρίτη στο κεφάλι.

Το θύμα βρέθηκε πεσμένο σε μια λίμνη αίματος. Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πλέον παίρνουν καταθέσεις από συνεργάτες και συγγενείς του θύματος, προκειμένου να μάθουν αν τους είχε εκμυστηρευτεί τυχόν απειλές που δέχονταν ή εάν είχε διαφορές με κάποιο συγκεκριμένο άτομο.

Πηγή

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 1 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης

1 comment

  1. karpechenko

    Κολομβία γίναμε